8 reguli simple pentru a face niste clatite subtiri si crocante

8 reguli simple pentru a face niste clatite subtiri si crocante
8 reguli simple pentru a face niste clatite subtiri si crocante

5. In tava in care vom praji clatite vom presara cu sare, apoi o vom sterge cu un servetel, dupa care vom pune ulei si aluat.

6. Cand intoarcem clatita in tava, aluatul se va rupe, atunci trebuie sa adaugam putina faina si un ou.

7. Pentru a reincalzi clatitele, le acoperim cu o folie si punem in cuptorul preincalzit la 140 grade la nivelul superior timp de 10-15 minute.

8. Nu tot timpul reusim sa mancam la o masa clatitele. A doua zi nu mai arata asa proaspete si gustoase. Pentru a le da prospetime trebuie sa le presuram cu zahar si sa le asezam in patru si sa le asezam in forma unsa cu unt, dupa care le punem in cuptor pe 4-5 minute. În final– delicioase, crocante, caramelizate, clatitele pe masa! Si mai deliciose proaspat coapte.

Sursa



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cele mai gustoase clatite de post sarate! Reteta secreta de la bunici!

Au divorțat la scurt timp după nuntă! Vedetele care și-au spus ”adio” aproape instant

Pericol la Cernobîl: România, în zona de risc?! Sarcofagul care izolează materialul radioactiv, grav avariat în urma unui atac cu dronă

Cum arată noul iubit al lui Babs. Șatena se iubește cu o copie a lui Dorian Popa?

Clatite Baklava - nu ai cum sa le rezisti

Rezultate simulare BAC 2025. Când vor fi comunicate notele elevilor de clasa a XII-a

„Te vei trezi fără inimă”: Cum a semănat Jack Spintecătorul teroare în București


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies