Aceste 5 zodii se razbuna cu orice pret! Nu uita niciodata ce le-ai facut

Aceste 5 zodii se razbuna cu orice pret! Nu uita niciodata ce le-ai facut
Aceste 5 zodii se razbuna cu orice pret! Nu uita niciodata ce le-ai facut

Scorpionii

Sunt maeştrii răzbunării. Nu ţi-ai dori să fii ţinta lor, pentru că nu au milă. Sunt meticuloşi şi nu vor pune o asemenea sarcină în mâinile altora. Asta pentru că vor să fie absolut siguri că lucrurile sunt făcute aşa cum trebuie. Unii naivi ar fi tentaţi să creadă că odată ce şi-au vărsat veninul, gata, s-a terminat. Nu e deloc aşa. Nu iartă niciodată, iar pentru ei nici cea mai cruntă răzbunare nu e complet satisfăcătoare. Cred sincer că îndeplinesc un act de justiţie procedând astfel şi nu vor face niciun compromis. Îi vor ţine aproape de ei pe cei care le-au greşit, tratându-i cu dispreţ.

Capricornii

Sunt cei mai graţioşi în răzbunare. Acţionează curat, calculat, când mintea lor e limpede şi emoţiile s-au risipit. Lovitura lor e una de geniu, atacând în cele mai sensibile puncte.

Dacă eşti duşmanul lor, vor căuta să-ţi expună cele mai ruşinoase secrete. Nu vor arăta o clipă cât sunt de afectaţi, pentru că e rândul tău să suferi. Răzbunarea lor nu e crudă, dar perseverenţa lor e feroce odată ce s-au decis în acest sens. Pot fi capabili de o performanţă nimicitoare dacă vor să distrugă reputaţia cuiva.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscopul saptamanii 26 iunie - 1 iulie, cu Camelia Patrascanu. O zodie va suferi cumplit! Zile grele o asteapta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de marţi, 26 iunie 2018. O zodie va primi vesti, alta va obtine ce vrea

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies