Afla cum poti scapa de stres in functie de zodie! Iata ce sa faci ca sa te relaxezi!

Afla cum poti scapa de stres in functie de zodie! Iata ce sa faci ca sa te relaxezi!
Afla cum poti scapa de stres in functie de zodie! Iata ce sa faci ca sa te relaxezi!

Berbec- Cand te simti tensionata respira profund si gaseste-ti o activitate placuta care sa-ti distraga atentia. De folos ar fi o plimbare in aer liber.

Taur- Esti o fire care se streseaza destul de greu, iar atunci cand se intampla trebuie sa iei o pauza ca sa-ti reincarci bateriile.

Gemeni- Pe cat de usor te stresezi, pe atat de repede iti si trece.

Esti genul de persoana care se descurca in situatii stresante.

Rac- Daca ajungi sa te stresezi foarte tare dintr-un motiv anume, cel mai bine este sa te linistesti intr-un loc in care esti cat mai departe de factorii stresanti.

Leu- Poti scapa cu usurinta de stres daca te exteriorizezi si te descarci. Cu toate astea, ai grija cine este cel care-ti suporta caracterul vulcanic in astfel de momente.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fecioara- Esti genul de persoana care acumuleaza tensiunile nervoase, insa ajungi la un punct in care izbucnesti. Ca sa tii stresul sub control trebuie sa rezolvi pas cu pas problemele care nu-ti dau pace.

Balanta- Cand simti ca nu-ti mai poti pastra calmul din cauza stresului care s-a acumulat, cel mai bine ar fi sa te retragi intr-un loc linistit si sa meditezi asupra lucrurilor care iti dau batai

de cap.

Scorpion- Deviza ta este- ce nu te omoara, te intareste-, fapt pentru care faci bata cu brio situatiilor stresante.

Sagetator- Daca vrei sa elimini stresul acumulat, cel mai bun remediu pentru tine este simtul umorului. Trateaza problemele mai degajat si te vei simti mult mai bine.

Capricorn- Ca sa nu ajungi sa clachezi in momentele stresante trebuie sa privesti cu detasare lucrurile care ti se-ntampla.

Toate problemele au o rezolvare.

Varsator- Daca vrei sa faci fata cu brio stresului trebuie sa te autoeduci, atat in ceea ce priveste emotiile, cat si gandurile. Elimina-le pe cele negative si vei fi mult mai relaxata.

Pesti- Cand simti ca esti mult prea stresata incearca sa te gandesti la toate lucrurile frumoase care ti se intampla sau care pot avea loc in viitorul apropiat.

Astfel, vei fi mult mai relaxata si te vei putea concentra asupra sarcinilor pe care le ai de indeplinit.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies