Ai purtat sutienul in mod gresit pana acum! Vezi de ce

Ai purtat sutienul in mod gresit pana acum! Vezi de ce
Ai purtat sutienul in mod gresit pana acum! Vezi de ce

De foarte multe ori ne alegem sutienel gresite, fie ca nu stim masura corecta sau dorim sa scoatem in evidenta prea mult.

Iata patru greseli catastrofale pe care le fac femeile atunci cand isi aleg sutienul.

Sutienul este prea mic

Daca porti un sutien prea mic, acesta te va face sa pari si mai mare din cauza sanului care se incapataneaza sa iasa pe afara si creeaza denivelari nedorite. Este precum ai purta o pereche de pantaloni prea stramti- arata inestetic si scot aripioarele in evidenta.



Nu ai nevoie de un push-up


Multe femei care au bustul mic cred ca solutia este un sutien cu push-up, insa aceasta este o greseala. Nu te teme de un sutien fara burete. Poate fi mult mai sexy dearece arata forma naturata a sanului in loc sa adauge straturi de material, cum face un push-up.



Sutienele care micsoreaza nu functioneaza

Toata lumea vorbeste despre ele, dar putine femei poarta un sutien care micsoreaza.
Din cauza compresiei sanilor, sunt dificil de purtat si pot avea chiar efectul contrar. Alege, in schimb, un sutien fara burete, dar care acopera sanul si pe lateral, in asa fel incat sanul sa fie ridicat si sa nu se lase in parti spre subrat.

Sutienul tau e prea vechi

Spandexul din sutiene si transpiratia corporala nu fac echipa buna- transpiratia poate chiar sa deterioreze spandexul foarte rapid, ducand la deteriorarea sutienului tau.
Deci, daca il folosesti pentru sport sau ti se intampla adesea sa transpiri, va trebui sa verifici sutienul la fiecare trei luni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

În această seară 10 septemrie 2024, de la ora 20:00, evenimente surprinzătoare și întâmplări dramatice, în serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies