Ardei umpluti cu cartofi si gris! Cea mai gustoasa reteta de post!

Ardei umpluti cu cartofi si gris! Cea mai gustoasa reteta de post!
Ardei umpluti cu cartofi si gris! Cea mai gustoasa reteta de post!

Mancarea de post nu trebuie sa fie plictisitoare, asa ca iti recomandam o noua reteta de ardei umpluti.

 

Ingrediente: 4-5 ardei grasi, 1 ceapa, 1 lingurita patrunjel tocat, 2 lingurite margarina vegetala,
2 lingurite gris, 2-3 cartofi mijlocii, 2 rosii mijlocii,
2 catei usturoi, 1 lingura pesmet, 2 lingurite concentrat pentru supa de legume (sau 300 ml supa de zarzavat), sare, dupa gust.
Mod de preparare: Ardeii se spala, li se scot cotoarele si semintele, se sareaza in interior si se fierb 10-15 minute in apa.
Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata, apoi se zdrobesc prin presare (cu presa de mana). Ceapa, taiata marunt, usturoiul zdrobit, sarea, pesmetul, grisul si patrunjelul tocat se amesteca toate cu pasta de cartofi. Acest amestec se lasa sa stea timp de o ora, apoi se umplu cu el ardeii. intr-o cratita se pun putina supa de legume, rosiile si ardeii si totul se fierbe inabusit timp de 15 minute.
Se scot ardeii din cratita, se adauga, pentru gust, putina supa de legume, se baga la loc ardeii, vasul se acopera si se lasa asa pe plita incinsa, cateva minute, fara sa mai fiarba.
Sursa

Ingrediente: 4-5 ardei grasi, 1 ceapa, 1 lingurita patrunjel tocat, 2 lingurite margarina vegetala,2 lingurite gris, 2-3 cartofi mijlocii, 2 rosii mijlocii,2 catei usturoi, 1 lingura pesmet, 2 lingurite concentrat pentru supa de legume (sau 300 ml supa de zarzavat), sare, dupa gust.



Mod de preparare: Ardeii se spala, li se scot cotoarele si semintele, se sareaza in interior si se fierb 10-15 minute in apa. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata, apoi se zdrobesc prin presare (cu presa de mana). Ceapa, taiata marunt, usturoiul zdrobit, sarea, pesmetul, grisul si patrunjelul tocat se amesteca toate cu pasta de cartofi. Acest amestec se lasa sa stea timp de o ora, apoi se umplu cu el ardeii.
intr-o cratita se pun putina supa de legume, rosiile si ardeii si totul se fierbe inabusit timp de 15 minute. Se scot ardeii din cratita, se adauga, pentru gust, putina supa de legume, se baga la loc ardeii, vasul se acopera si se lasa asa pe plita incinsa, cateva minute, fara sa mai fiarba.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

În această seară, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimente dramatice continuă să șocheze familia Eren

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Povestea dramatică prin care a trecut Angela Rusu: "Trebuie să am mare grijă". Aspectele sensibile ale vieții sale

Cum își dorește Adela Popescu să o cunoască mai bine pe mama ei? „Tragi linie la final și îți dai seama că tu nu cunoști enorm de multe lucruri despre ei.”

Robi dă cărțile pe față și mărturisește de ce a sunat-o pe Teodora! Concurenta de la „Casa iubirii” dezvăluie cine a filmat întreg momentul

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies