Bautura tibetana pentru sanatatea inimii! E simplu de facut doar din lamai si usturoi

Bautura tibetana pentru sanatatea inimii! E simplu de facut doar din lamai si usturoi
Bautura tibetana pentru sanatatea inimii! E simplu de facut doar din lamai si usturoi

Medicina tibetana, una dintre cele mai vechi din lume, se bazeaza pe plante. Anumite remedii contin mai mult de 100 de ingrediente. Iata insa o reteta de bautura tibetana, care ajuta la sanatatea inimii si care se prepara doar din lamaie si usturoi.

Acest remediu este utilizat pentru a curata vasele de sange de depunerile de grasime si pentru a preveni crizele cardiace.

Pentru prepararea acestei bauturi ai nevoie de un kilogram de lamai si 300 g de usturoi. Mod de preparare: pune in blender lamaile si usturoiul. Apoi varsa amestecul intr-un litru de apa si fierbe-l un sfert de ora. Cand s-a racit, toarna lichidul intr-un borcan pe care il inchizi bine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Bea cate o lingurita din acest lichid, pe stomacul gol, timp de 25 de zile. Apoi fa o pauza de 10 zile si inca 25 de zile de tratament. Daca te simti bine, poti continua sa-l faci periodic.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies