Cat de rea e o femeie, in functie de zodie

Cat de rea e o femeie, in functie de zodie
Cat de rea e o femeie, in functie de zodie

Astrele ne influenteaza viata si personalitatea. Vezi ce spun ele atunci cand vine vorba de cat de rautacioase sunt femeile.

Femeia berbec
E incapatanata si impulsiva si, tocmai de aceea, se poate transforma intr-o persoana foarte rea. Ai grija ce spui sau ce faci in preajma ei, pentru ca nu suporta sa fie contrazisa prea mult.

Femeia taur
Pentru ca e foarte inteligenta, femeia taur nu se va razbuna niciodata in mod direct. Asteapta-te de la ea sa te atace atunci cand iti e lumea mai draga.

Altfel, e o persoana destul de calma, careia nu ii place sa porneasca dispute.

Femeia gemeni
Nu poate fi caracterizata drept o femeie rea, insa daca vei avea vreodata vreo problema cu ea va trebui sa i-o spui direct in fata. Daca aude ca cineva vorbeste urat despre ea, pe ascuns, se poate transforma intr-o adevarata razboinica. Nu degeaba se spune despre gemeni ca au doua fete.


Femeia rac
Pe cat de calma e, pe atat de razbunatoare poate deveni. Se supara greu, insa atunci cand o face s-ar putea sa nu mai existe cale de intoarcere.

Femeia leu
Poate fi o femeie rea daca cineva sau ceva ii ameninta cariera, casa, iubitul, familia sau prietenii. Este genul de persoana care ii apara pe cei din jurul ei, asadar e bine sa ai grija cum actionezi in preajma sa.


Femeia fecioara
Vrea sa para o razboinica, dar nu prea reuseste. E prea sensibila pentru a putea fi cu adevarat rea. Chiar si atunci cand isi doreste cu ardoare sa se razbune, mai devreme sau mai tarziu isi da seama ca nu-si poate duce planul malefic la bun sfarsit.

Femeia balanta
E atat de nepasatoare, in general, incat ii e aproape imposibil sa fie rea.
Daca ataca, o face doar verbal.

Femeia scorpion
Daca vrei sa vezi cum reactioneaza o femeie rea intr-o disputa, incearca s-o provoci pe ea. E adepta calcatului pe cadavre, atunci cand vine vorba de razbunare si este, probabil, una dintre cele mai rele femei din zodiac.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste continuarea pe Revista Teo.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Oana Radu, despre relația cu fostul soț. Motivul pentru care s-a hotărât să spună prin ce a trecut. „Ca un dictator. Când a văzut că nu se mai poate, a hotărât să își schimbe moneda.”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies