Ce se intampla in corpul tau daca bei apa cu sare in fiecare dimineata

Ce se intampla in corpul tau daca bei apa cu sare in fiecare dimineata
Ce se intampla in corpul tau daca bei apa cu sare in fiecare dimineata

Pana de curand, sarea era considerata ca fiind daunatoare sanatatii noastre. Cand auzi ca ar trebui sa bei apa cu sare, pare un proces contra-intuitiv.

Cu toate acestea, o soluţie concentrată de sare naturală cu apă este sănătoasă şi benefică pentru organism. Sarea nerafinată ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, menţinerea sistemului osos puternic, reglarea metabolismului, întărirea sistemului imunitar.

În plus, sarea naturală oferă o serie de nutrienţi şi minerale într-o formă pe care organismul o poate recunoaşte şi o poate folosi.

De ce să bei apă cu sare? În primul rând, pentru îmbunătăţirea digestiei.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Desert din doar 2 ingrediente! Rapid, crocant si delicios

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies