Ce spune despre tine lungimea degetelor de la picioare

Ce spune despre tine lungimea degetelor de la picioare
Ce spune despre tine lungimea degetelor de la picioare

Exista numeroase teste care te dezbraca de secrete. Testul degetului aratator, testul mainii, toate sunt metode care dezvaluie parti din personalitatea ta. Chiar si degetele de la picioare pot vorbi despre tine.

Iata ce spune lungimea degetelor de la picioare despre persoana ta:

Degetul mare
Daca este mai lung decat celelalte, inseamna ca esti o fire creativa si inteligenta. Rezolvi orice problema cu usurinta si poti oricand sa privesti lucrurile din afara, fara sa te implici emotional nicio secunda. iti este destul de greu sa te concentrezi in anumite situatii si ai tendinta sa abandonezi proiectele la mijlocul drumului.



Daca este mai mic decat restul degetelor, lucrurile stau total diferit decat cele expuse mai sus. Rezolvi fara probleme mai multe probleme deodata, dar pentru ca esti o persoana tipicara, nu accepti sfaturile celor din jur, pentru a nu da gres in ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget
Daca este mai lung, te-ai nascut pentru a fi lider. Te descurci nemaipomenit cand vine vorba de conducere si de delegarea sarcinilor, acelasi lucru fiind valabil si in ceea ce priveste coordonarea eforturilor.
Esti o fire energetica si ai nenumarate resurse pentru a realiza lucruri marete, motiv pentru care cei din jur au incredere in tine.

Daca al doilea deget este mai scurt decat celelalte, acesta ar putea fi un semn ca iti este teama sa le tii piept celor din jur, chiar daca ai pregatirea profesionala necesara pentru a face acest lucru.

Al treilea deget
Daca cel de-al treilea deget este mai lung decat restul, ai tendinta sa dezvolti o personalitate dinamica si nu vei intampina niciodata probleme in ceea ce priveste campul muncii.
Acest deget se afla in stransa legatura cu energia si vointa. in plus, specialistii mai spun ca ai tendinta sa fii perfectionist.

Daca acesta este mai scurt decat celelalte, viata ta este una simpla, banala si te bucuri pur si simplu de lucrurile marunte. Cu alte cuvinte, nu faci decat sa te lasi purtat de val.

Al patrulea deget

Daca este mai lung decat celelalte si este drept, esti strans legat de familia ta.
Problemele personale sunt cele mai importante si nu lasi nicio alta chestiune sa stea in fata familiei tale. Aceasta este cea care iti da putere si nimic nu poate sa schimbe ceva in privinta asta.

Daca cel de-al patrulea deget este scurt si curbat, ar cam trebui sa lucrezi o vreme la stima de sine si sa nu iti mai faci probleme pentru orice lucru. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe familie si viata personala.


Degetul mic

Daca este foarte mic, ar putea indica faptul ca nu obisnuiesti sa iti asumi responsabilitati, ca esti o fire care se plictiseste extrem de repede si nu se poate concentra pe anumite sarcini. stii sa faci glume cand trebuie, dar faptul ca nu esti responsabil iti cam da batai de cap.

Daca acesta s-a dezvoltat independent de celelalte, asta indica faptul ca iti place aventura, esti o fire cuceritoare, dar ai, de asemenea, un spirit impulsiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: noobz.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

VIDEO Alexandra și Gagea din Casa Iubirii, date pe malul mării. Cei doi au vorbit despre alegerile din ultima perioadă. “El a umplut un gol.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Alain Delon a fost condus pe ultimul drum! Unde a fost înmormântat marele actor: ”Am respectat întru totul cerințele”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Incredibil ce s-a întâmplat după ce Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste inedită Robertei: „Mă pedepsesc singur”

Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin


Cookies