Nucile sunt printre cele mai apreciate alimente, acestea fiind folosite de gospodine pentru realizarea a numeroase deserturi. In plus, ceaiul de coji de nuca trateaza anumite afectiuni.
1. Calmeaza tusea- O mâna de coji de nuca pot fi puse intr-un recipient, este adaugata apa si pus la foc pentru a da in clocot.
2. Trateaza ulcerul- este bine sa faci un ceai a carui concentratie sa fie mult mai puternica. Totodata, recomandarea este ca pe stomacul gol, bolnavul de ulcer sa ia câteva lingurite din acest ceai.
3. Sursa de calciu- Zilnic este indicat sa beti undeva intre o jumatate de litru si un litru din acest tip de lichid.
Sursa: stiri.yahoo.com
1. Calmeaza tusea- O mana de coji de nuca pot fi puse intr-un recipient, este adaugata apa si pus la foc pentru a da in clocot.
2. Trateaza ulcerul- este bine sa faci un ceai a carui concentratie sa fie mult mai puternica. Totodata, recomandarea este ca pe stomacul gol, bolnavul de ulcer sa ia câteva lingurite din acest ceai.
3. Sursa de calciu- Zilnic este indicat sa beti undeva intre o jumatate de litru si un litru din acest tip de lichid.
Sursa: stiri.yahoo.com
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro