Cel mai eficient mod de-a scapa de ciuperca unghiei! Iata secretul

Cel mai eficient mod de-a scapa de ciuperca unghiei! Iata secretul
Cel mai eficient mod de-a scapa de ciuperca unghiei! Iata secretul

Ai incercat diverse tratamente, dar cand ai incetat sa mai aplici pe locul infectat ciuperca a recidivat, nu-i asa?

Pur si simplu iti doresti o manichiura impecabila, dar intotdeauna unghia aceea cu probleme strica toata imaginea manichiurii tale si parca nu te poti bucura deplin de look-ul unghiilor tale din cauza acestui ghimpe: ciuperca de unghie.

Tinctura de iod din sticluta de 25 g cu eticheta galbena pe care o gasesti in farmacii  este un adevarat distrugator pentru ciuperca unghiei.

Ce trebuie sa faci?


Daca ai o infectie usoara sau in faza incipienta (cum am avut eu) aplica pe, sub, si in jurul  unghiei infectate tinctura de iod de 3 ori pe

saptamana timp de 3 saptamani, de preferat ar fi seara inainte de culcare ca sa te asiguri ca nu mai umbli cu apa dupa aceea si sa eviti astfel riscul de-a inlatura solutia. Daca ai o infectie mai veche si mai agresiva (asa cum avea cumnata mea, urata de tot), in cazul acesta ai mana libera sa aplici de cate ori iti amintesti si pana vezi ca unghia da semne ca va creste sanatoasa.
Tinctura aceasta nu are efecte secundare asupra unghiei, singurul ei efect fiind acela de-a vindeca; deci, nu te ingrijora, foloseste-o cu indrazneala.

Mai trebuie sa faci ceva foarte important!

Din momentul in care ai inceput acest tratament procedeaza obligatoriu la urmatorii pasi:

1. Sosetele pe care le poti fierbe, fierbe-le pentru a distruge microbul, iar cele care sunt din material ce nu permite fierberea lor te sfatuiesc sa le arzi pur si simplu; scapa-te de ele.


2. Incaltamintea cu varf inchis pe care ai purtat-o dezinfecteaz-o turnand in varful ei otet alimentar; da, otet din acela pe care-l folosesti la gatit. Lasi sa actioneze 30 de secunde, golesti si lasa incaltamintea sa se ususce; nu forta uscarea ei cu foehnul sau altceva.

3. Ustensilele de manichiura/ pedichiura pe care le-ai folosit imbaiaza-le in alcool sanitar pret de cateva secunde si lasa-le sa se usuce pe un servetel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies