Cel mai puternic remediu: 4 linguri pe zi si dispare chiar si cancerul

Cel mai puternic remediu: 4 linguri pe zi si dispare chiar si cancerul
Cel mai puternic remediu: 4 linguri pe zi si dispare chiar si cancerul

Mermersky, care si-a castigat denumirea de "remediu revolutionar" pentru faptul ca a vindecat de cancer numerosi oameni.

Ingrediente: 15 lamai proaspete, 12 catei de usturoi, 1 kg de miere, 400 de grame de grau incoltit si 400 de grame de nuci proaspete.

Marunteste impreuna graul incoltit, nucile si usturoiul curatat. Da pe razatoare 5 lamai cu tot cu coaja si amesteca-le cu restul ingredientelor. Stoarce apoi sucul celorlalte 10 lamai si toarna-l peste toate ingredientele, omogenizand bine preparatul. Adauga mierea si mai amesteca totul o vreme cu o lingura de lemn, apoi toarna preparatul obtinut in recipiente de sticla.

Depoziteaza recipientele in frigider timp de 3 zile, dupa care poti incepe sa folosesti remediul.

Modul de utilizare: consuma preparatul cu 30 de minute inainte de micul dejun, inainte de pranz si seara inainte de culcare. Daca folosesti remediul pentru a combate cancerul, ia cate 2 linguri la fiecare doua ore.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Motivul pentru care Gagea nu este de acord cu prietenia dintre Alexandra și Roberta. „Mi se pare că se cam folosește de tine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Al treilea date dintre Sebastian și Roberta a fost plin de peripeții! „Na reacții pe ea” Sebastian a reușit să o enerveze pe Roberta încă de la început

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies