Cele 4 zodii facute sa fie impreuna pentru toata viata - Iubirea lor este predestinata

Cele 4 zodii facute sa fie impreuna pentru toata viata - Iubirea lor este predestinata
Cele 4 zodii facute sa fie impreuna pentru toata viata - Iubirea lor este predestinata

Cu atâtea miliarde de oameni care trăiesc astăzi în lume, este greu să credem în conceptul de "suflet-pereche". În timp, vedem că oamenii perfecţi nu există şi că în orice relaţie vor exista suişuri şi coborâşuri.

Berbec şi Peşti

Zodia Berbec este dinamică şi se motivează singură, în timp ce nativa/nativul Peşti este foarte sensibilă, complexă şi intuitivă. Când cele două semne formează o relaţie, ei se completează – unul are ce îi lipseşte celuilalt. Chimia dintre ei este uimitoare, dar totuşi ar trebui să fie atenţi şi la cei din jur.

Leu şi Balanţă

Leul este sociabil şi vrea să fie mereu în centrul atenţiei. În schimb, nativa/nativul Balanţă este prietenos-prietenoasă şi extrovertit/ă. Aceste două semne zodiacale arată foarte bine împreună, ei pot să vorbească ore întregi despre orice, deoarece personalităţile lor sunt asemănătoare şi se completează unul pe celălalt prin ceea ce ştiu. Leul iubeşte gingăşia Balanţei, în timp ce Balanţa este atrasă de charisma Leului.

Citeste continuarea pe Clickpentrufemei.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies