Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie! Sigur nu te asteptai la asta!

Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie! Sigur nu te asteptai la asta!
Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie! Sigur nu te asteptai la asta!

Exista unele zodii care au o sexualitate mai puternica decat celelalte.

 

FECIOARA
Este intr-un perfect acord cu corpul sau si nu isi neglijeaza dorintele si poftele sexuale. Este extrem de diferita in societate fata de felul in care se poarta in pat. Este exhibitionista si voyeurista, dar ascunde acest lucru din teama de a nu fi judecata prea aspru de ceilalti.
LEU
Este o femeie puternica, dornica de afirmare, care stie sa se faca iubita.
Nu este usor sa traiesti cu o astfel de femeie, insa poate fi incântator, daca stii cum sa jonglezi. Femeia din aceasta zodie  pune mare preţ pe cariera si pe implinirea sa ca om.
GEMENI
Pentru ea, o noapte perfecta de sex nu include aceleasi pozitii sexuale. Partenerul de viata ar putea fi usor speriat la inceput de intentiile sexuale ale acesteia.
Femeia Gemeni se poarta foarte elegant si este o diplomata cu desavarsire in viata de zi cu zi, insa in dormitor se transforma intr-o adevarata femeie fatala.
Sursa

FECIOARA

Este intr-un perfect acord cu corpul sau si nu isi neglijeaza dorintele si poftele sexuale. Este extrem de diferita in societate fata de felul in care se poarta in pat.

Este exhibitionista si voyeurista, dar ascunde acest lucru din teama de a nu fi judecata prea aspru de ceilalti.

LEU

Este o femeie puternica, dornica de afirmare, care stie sa se faca iubita. Nu este usor sa traiesti cu o astfel de femeie, insa poate fi incântator, daca stii cum sa jonglezi. Femeia din aceasta zodie  pune mare preţ pe cariera si pe implinirea sa ca om. 


GEMENI

Pentru ea, o noapte perfecta de sex nu include aceleasi pozitii sexuale. Partenerul de viata ar putea fi usor speriat la inceput de intentiile sexuale ale acesteia. Femeia Gemeni se poarta foarte elegant si este o diplomata cu desavarsire in viata de zi cu zi, insa in dormitor se transforma intr-o adevarata femeie fatala.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să îmbunătățești aspectul bucătăriei, fără prea mult efort

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies