Cele mai proaste 9 cereri in casatorie care te fac sa o iei la goana! N-ai cum sa accepti sa imbraci rochia de mireasa cand este ceruta asa!

Cele mai proaste 9 cereri in casatorie care te fac sa o iei la goana! N-ai cum sa accepti sa imbraci rochia de mireasa cand este ceruta asa!
Cele mai proaste 9 cereri in casatorie care te fac sa o iei la goana! N-ai cum sa accepti sa imbraci rochia de mireasa cand este ceruta asa!

Cererea in casatorie ar trebui sa fie cel mai frumos moment din viata a doi tineri care au o relatie de dragoste impreuna.

Insa nu toate cererile in casatorie sunt frumoase, cum nici toate relatiile nu se bazeaza pe iubire sau ar trebui sa se finalizeze prin mariaj.

Cateva femei si-au dezvaluit pe Ask Reddit experientele lor si au povestit cum au fost cerute in casatorie si au refuzat!

1. "Eram de trei ani cu un baiat. Plateam toate facturile, ii plateam datoriie, faceam curat in apartament, am slabit 30 de Kg.

M-a inselat si m-am despartit de el. Ne-am intalnit la cina dupa ceva timp si atunci m-a cerut. Am spus nu. A inceput sa planga si sa imi cante piese de la Bruno Mars. Sunt sigura ca acum il uraste pe Bunor Mars. Ah, am uitat sa spun ca m-a cerut cu o cutie goala"

2. "M-a cerut intr-o parcare. Aveam 18 ani, dar din fericire nu eram idioata"

3.
"Ma intalneam de mai putin de o luna cu un baiat mai mare decat mine. Eram studenta. Intr-o zi, cand m-am intors acasa, l-am gasit in camera mea, pe care mi-o umpluse de inimioare din hartie, in genunchi, cu un trandafir intr-o mana si cu un inel in cealalta. Colega mea de camera il lasase sa intre. M-am prefacut ca nu vad nimic. "Hihi, nu stiam ca vii pe la mine.
Ma intorc imediat, trebuie sa merg la toaleta", i-am spus. M-am dus la colega mea si am rugat-o sa il dea afara din moment ce ea l-a lasat inauntru. Nu am mai vorbit cu el de atunci"

4. "Eram la parinti acasa, pe scari. A fost foarte aiurea. Fratele meu tocmai ce iesise de la dus si trecea prin fata noastra doar intr-un prospop. S-a oprit si s-a uitat cum el ma cere de sotie"

5.
"Ne-am despartit si am incercat sa trec mai departe. M-a sunat si mi-a spus ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine. I-am spus ca poate sa vina la mine. Am stat in masina lui, a inceput sa planga si ma implore sa ma marit cu el. Am zis nu si l-am lasat plangand. O luna mai tarziu mi-a ttrimis mesa ca o sa fie tata. A lasat-o insarcinata inainte ca noi sa ne despartim"


6.
"Am o boala cronica din cauza careia ma simt rau toata ziua. In unele zile ma simt foarte rau. Exact asa m-am simtit si atunci. Ma rugam sa pot sa adorm si sa nu mai simt durerea si exact in momentul in care m-am linistit si am adormit, el m-a trezit si mi-a facut cea mai prosta cerere in casatorie. I-am zis: "Serios? Nu puteau sa mai astepti?". Puteam sa fiu mai draguta, dar nici el nu a dat importanta faptului ca nu era un moment potrivit"

7.
"Aceasta este povestea unei prietene. Tipa este independenta, are masina si casa ei. Se intalnea cu un tip despre care a aflat ulterior ca era de parere ca rolul femeilor era la  cratita. A cerut-o de nevasta intr-un restaurant aglomerat. Ea s-a panicat si i-a spus: "nu, dragul meu". S-au imbratisat, oamenii au inceput sa aplaude. Mai tarziu, s-au despartit.

8. "Am aflat ca sunt insarcinata si iubitul meu m-a intrebat ce am de gand sa fac si daca vreau sa ma marit cu el.
Am inceput sa ii rad in fata. L-am parasit dupa cateva luni. Dupa ce am nascut, el m-a cerut din nou. Am refuzat din nou. Atunci el mi-a spus ca a fost doar o pacaleala de 1 Aprilie ca sa se scoata, dar avea inelul pregatit"

9. "Era indragostit de mine, dar nu am fost niciodata impreuna. Am fost mereu foarte clara si i-am spus ca nu sunt interesata. Prima data m-acerut de sotie printr-un email, a doua oara la telefon, iar a treia oara, dupa 6 ani, in persoana. Am refuzat de fiecare data"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies