Cum sa scapi de punctele de grasime de pe fata fara a merge la medic

Cum sa scapi de punctele de grasime de pe fata fara a merge la medic
Cum sa scapi de punctele de grasime de pe fata fara a merge la medic

Punctele de grasime de pe fata, care se regasesc cel mai adesea in jurul ochilor, reprezinta o conditie de sanatate destul de des intalnita.

In primul rand trebuie sa-ti prepari un ceai concentrat de musetel. Fierbe 1-2 litri de apa si adauga cateva linguri de ceai. Incearca sa folosesti ceai la punga, nu la pliculete, intrucat este mult mai bun si mai concentrat.

Pregateste intre timp un prosop curat si amestecul pe care il vei aplica dupa ce faci infuzia. Pentru amestec vei avea nevoie de: 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, 50 de grame de miere si o lingurita de ulei de cocos.

Amesteca bine toate ingredientele pana la omogenizare. Dupa ce s-au amestecat, crema este pregatita.

Cand ceaiul a fiert, asaza prosopul pe cap si fa o infuzie cu ceai de musetel pentru 5-10 minute, timp suficient pentru a-ti deschide porii. Dupa ce ai terminat infuzia si ti-ai deschis porii, aplica-ti pe zonele "cu probleme" amestecul de miere cu bicarbonat si ulei de cocos, masand usor circa 30 de secunde.


Lasa apoi "crema" sa actioneze timp de 10-15 minute dupa care limpezeste-ti fata cu apa calduta. Repeta procedeul o data pe zi, timp de 7 zile consecutive si vei scapa de inesteticele puncte de grasime fara interventia medicului!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies