Cum sa slabesti in functie de forma corpului

Cum sa slabesti in functie de forma corpului
Cum sa slabesti in functie de forma corpului

Te-ai intrebat de ce prietena ta poate manca cat vrea fara ca macar sa ia un gram in plus? In timp ce tu tii toate dietele posibile si parca si atunci cand nu mananci tot reusesti sa iei in greutate.

Afla cum poti slabi si tu

Silueta para


Aceasta forma se caracterizeaza prin solduri late si umeri ingusti, iar persoanele cu aceasta forma iau in greutate in special in partea de jos a corpului.

Alimentatie

Dieta femeilor cu forma corpului para ar trebui sa fie compusa in proportie de 55% din carbohidrati complecsi, 30% proteine si 15% grasimi bune.

Include in alimentatia ta nuci, avocado, seminte de in si foloseste ulei extra virgin la gatit.

Asigura-ti un aport bogat de carbohidrati complecsi, prin consumul de fructe, exceptand bananele si strugurii, orez brun, cereale integrale si legume, exceptand cartofii. De asemenea, incearca sa incluzi in alimentatie si alimente bogate in fibre, precum ciupercile, cereale de orez, produsele din soia si fulgi de ovaz.

Trebuie sa ai un aport echilibrat si de proteine.
Consuma peste, ton, somon, carne de pui si de curcan si carne de vita slaba. Este recomandat sa ocolesti pe cat de mult posibil grasimile, redu consumul de produse lactate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste articolul complet pe sanatate.bzi.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies