Cum te lasi de fumat in functie e zodia ta? Descopera cele mai sigure solutii

Cum te lasi de fumat in functie e zodia ta? Descopera cele mai sigure solutii
Cum te lasi de fumat in functie e zodia ta? Descopera cele mai sigure solutii

Viata fara vicii nu exista! Fie ca vrem sa ne lasam de fumat, de baut sau de mancarea daunatoare, trebuie sa stim cum o putem face in functie de zodia noastra.

Berbec
Pentru tine lucrurile sunt foarte simple, ori e alba, ori e neagra. Daca fumezi si incepi sa te simti putin rau, nu mai stai pe ganduri si iei masuri. Trebuie sa fii foarte determinata pentru a reusi sa scapi de lucrurile rele din viata ta, dar cel mai rapid scapi de vicii atunci cand sanatatea iti este pusa in pericol.

Taur
Tu esti genul de persoana care vrea sa incerce sa faca cate putin din toate, dar unele s-ar putea sa iti placa desi nu sunt deloc sanatoase.

Te joci prea mult, cheltui prea multi bani sau fumezi? Sunt doar cateva dintre viciile peste care poti sa treci doar daca te uiti in jurul tau la acei oameni care sutn atat de fericiti si fara aceste lucruri.

Gemeni
Ai unele vicii de care esti constienta dar nu poti sa scapi? Cere si asculta sfaturile celor dragi din jurul tau, pentru ca doar ei te pot ajuta.
Chiar daca realizezi cat de mult rau iti face fumatul, sau orice astfel de activitate, nu poti sa renunti la el daca nu esti impinsa de la spate.

Rac
Pentru tine este destul de greu sa scapi in totalitate de vicii, pentru ca nu reusesti decat sa il inlocuiesti pe cel vechi cu unul nou-nout. Tot ce poti face este sa incerci sa iti gasesti preocupari din ce in ce mai normale si sa iti imbunatatesti stilul de viata.
Daca fumezi, treci la tigari mai usoare sau la tigara electronica.

Leu
Iti place sa te lauzi cand faci ceva remarcabil, asa ca daca vrei sa te lasi de fumat sau sa renunti sa pui la loto in fiecare zi, atunci posteaza aceasta informatie pe Facebook. Atunci cand esti felicitata pentru deciziile pe care le iei, esti impulsionata sa mergi mai departe cu acest tel. Nu ai da inapoi sub nicio forma, pentru ca nu iti place sa fii catalogata drept fara cuvant

Fecioara
Chiar daca esti o perfectionista, si tu ai slabiciuni.
Dar fata de celelalte zodii, ambitia si determinarea ta te ajuta sa scapi mai usor de vicii. Cantareste foarte bine avantajele si dezavantajele, iar apoi cu sigurata vei lua decizia care trebuie. Iti trebuie un impuls, si acela poate fi sanatatea, dar si banii.

Balanta
Daca vrei sa renunti la excesele de mancare si sa slabesti, sau sa renunti la fumat, atunci ai nevoie de un partener care sa aiba acelasi tel ca si tine.
E mult mai sigur succesul atunci cand nu esti singura, sfaturile si ambitionarea reciproca va va scoate la liman.

Scorpion
Iti place sa impresionezi, asa ca daca ti-ai pus in cap sa scapi de slabiciunile tale cele mai rele, o vei face in mare secret. Ca sa te impulsioneze mai tare, gandeste-te la reactiile celor din jur cand vor afla vestea, dupa ce te-au batut la cap atat amar de vreme.


Sagetator
Stabileste-ti un termen si bucura-te de viciile pe care le ai pana acesta se apropie, un fel de petrecere de la revedere. Esti genul de persoana care atunci cand spune ceva si mai da si sfoara in tara, nu se mai intoarce din drum.

Capricorn
Ca sa poti sa scapi de viciile tale cele mai urate, trebuie sa incepi sa iti treci pe lista toate efectele negative ale acestor actiuni ale tale.
Daca pe ea se va regasi cariera sau notorietatea, atunci vei reusi imediat sa scapi de aceste obiceiuri proaste. Nu vrei critici din partea sefilor pentru ca nu dormi noaptea, iar dimineata esti fara vlaga, la fel cum nu vrei ca prietenii tai sa iti spuna sa stai departe de copiii lor din cauza fumatului.

Varsator
Nu esti in stare sa renunti la fumat daca toti colegii tai fumeaza, asa ca primul pas trebuie sa fie acela de a-i convinge si pe cei din jurul tau sa renunte. Atat timp cat ai o echipa, poti sa renunti la orice esti constienta ca dauneaza, dar de care esti dependenta, indiferent de ce este vorba.

Pesti
Nu vei reusi sa scapi de niciun viciu, daca acesta nu deranjeaza pe nimnei important in viata ta. Nu te gandesti la tine in general, ci mai mult la ceilalti si la faptul ca nu vrei sa ii faci sa sufere. Fie ca e vorba de fumat, de nopti nedormite sau alcool, renunti la ele intr-o clipa si te schimbi radical daca parintii sau iubitul tau sunt contra.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Vlad Gherman a făcut al doilea implant de păr! Cu această ocazie, va face o scurtă pauză de la social media: "Sfatul meu general: mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies