Cum tratezi natural picioarele umflate! Incearca si tu

Cum tratezi natural picioarele umflate! Incearca si tu
Cum tratezi natural picioarele umflate! Incearca si tu

Picioarele reprezinta o parte importanta a corpului si sunt mai predispuse la umflaturi, deoarece sprijina intreaga greutate corporala si se afla si sub influenta mai multor factori, cum ar fi alimentatia, schimbarile hormonale sau diferite probleme de sanatate.

Daca glezna sau laba piciorului raman umflate perioade lungi de timp, este important sa te adresezi unui medic pentru a descoperi cauza problemei. Daca umflatura este de scurta durata, poti apela cu incredere la urmatoarele remedii naturale pentru a aduce picioarele la dimensiunea lor normala.

Ceai de papadie

Papadia este un puternic diuretic si agent detoxifiant. Poate combate retentia de apa, ajutand la reducerea umflaturilor din picioare.


Prepara un ceai de papadie si bea trei cani pe zi. Poti sa aplici lichidul si direct pe zona afectata, sub forma de compresa.

Saruri Epsom

Ajuta la relaxarea picioarelor, reduc inflamatiile si stimuleaza circulatia sanguina. Adauga o cana de saruri Epsom in apa din baie si stai in cada pentru cel putin 15 minute. Daca ai doar gleznele sau labele picioarelor umflate, atunci poti sa prepari acest amestec intr-un vas mai mic in care sa-ti inmoi picioarele timp de 20 de minute.


Aloe vera

Una dintre cele mai importante proprietati ale acestei plante este abilitatea sa de a reduce inflamatiile si de a elimina toxinele, lucru care ajuta la combaterea retentiei de apa din extremitatile inferioare.

Razuieste gelul de pe o frunza de aloe si consuma doua linguri dimineata, pe stomacul gol, amestecat cu apa sau suc natural de fructe. O alta optiune ar fi sa aplici gel proaspat direct pe zonele umflate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies