Dansurile care ard cele mai multe calorii

Dansurile care ard cele mai multe calorii
Dansurile care ard cele mai multe calorii

Din punct de vedere fizic, dansul aduce rezultate similare cu cele pe care le poti obtine la sala, dar in plus acesta se ocupa si de sanatatea noastra spirituala. Diferitele miscari ale dansului vor lucra toate partile corpului si toate grupele de muschi si desigur vor arde multe calorii.

1. Salsa
"Miscarea continua a soldurilor si a taliei va tonifia partea superioara a trunchiului. Ritmul alert al dansului latino salsa te va ajuta sa pierzi in jur de 400 de calorii pe ora. De asemenea prin salsa se lucreaza si partea inferioara a corpului. Prin pasii care urmeaza un ritm alert se lucreaza muschii picioarelor si fesierii. Pozitia bratelor constituie, de asemenea, un exercitiu fizic benefic", explica Cristina Ardelean, administrator Arthur Murray.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sigur nu stiai asta! Uite cate calorii ar trebui sa consumi in functie de varsta ca sa nu te ingrasi!

2. Swing
Swing presupune un ritm extrem de alert si pasi rapizi, asadar este un antrenament de cardio intens, unde poti pierde intre 300 si 550 de calorii pe ora.

Folosirea picioarelor intr-un ritm alert duce catre tonifierea muschilor din partea inferioara a corpului.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies