Esti tot timpul obosita? Afla care ar putea fi cauza!

Esti tot timpul obosita? Afla care ar putea fi cauza!
Esti tot timpul obosita? Afla care ar putea fi cauza!

Daca te odihnesti suficient si cu toatea astea tot te simti obosita, uite la ce lucruri sa fii atenta pentru a depista cauza.

O afectiune tiroidiana- Multe persoane sufera de o afectiune a tiroidei fara sa stie. Asadar, daca starea de oboseala nu trece dupa o perioada de timp, cel mai bine este sa mergi la un control si sa-ti faci niste analize de sange pentru a depista nivelul hormonilor tiroidieni. Hipotiroidismul se manifesta adesea prin cresteri in greutate, caderea parului si senzatie de oboseala.  

Depresie- Aceasta tulburare psihica poate afecta o persoana fara ca ea sa fie constienta de acest lucru.

Starea proasta de spirit, oboseala si nevoia de a dormi cat mai mult sunt semne clare care anunta un episod depresiv.

O infectie urinara netratata- Daca ai o infectie pe care nu ai tratat-o la timp, este foarte probabil sa te confrunti cu stari de irascibilitate si oboseala. In cazul in care ai arsuri sau usturimi cand urinezi, mergi la doctor pentru a-ti face analizele de rutina.


Alergii sau intolerante alimentare- Starea de epuizare poate fi si o consecinta a faptului ca ai o alergie alimentara sau chiar o intoleranta (la gluten, la lactoza etc.). In astfel de situatii, apar inflamatii in organism, iar ca o reactie de aparare, corpul transmite diverse semnale sub diverse forme- mancarimi la nivelul pielii, balonare, dureri abdominale, greata sau oboseala.

Corpul tau asimileaza prea multa cafeina- Cu toate ca un consum constant de cafea iti da energie pentru intreaga zi, o cantitate prea mare de cofeina in organism are efectul contrar.
Duce la oboseala, insomnie, stari de anxietate si oboseala.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies