Maioneza se poate face si fara ulei si iese la fel de gustoasa, chiar mai sanatoasa.
Iata cum o faci acasa:
Ingrediente
- 1 galbenus de ou fiert tare
- 1 galbenus crud
- 1 lingura mustar simplu
- 4 -5 linguri branza de vaci
- sare dupa gust
Mixeaza la viteza maxima galbenusurile cu mustarul, apoi, dupa ce s-a omogenizat compozitia, adauga si branza de vaci, lingura cu lingura.
Mixeaza la putere medie pana se omogenizeaza din nou. Sareaza dupa gust si amesteca din nou.
sursa: oglinda.tv
Iata cum o faci acasa:
Ingrediente
- 1 galbenus de ou fiert tare
- 1 galbenus crud
- 1 lingura mustar simplu
- 4 -5 linguri branza de vaci
- sare dupa gust
Mixeaza la viteza maxima galbenusurile cu mustarul, apoi, dupa ce s-a omogenizat compozitia, adauga si branza de vaci, lingura cu lingura.
Mixeaza la putere medie pana se omogenizeaza din nou. Sareaza dupa gust si amesteca din nou.
sursa: oglinda.tv
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro