Foarte tare! De ce sa-ti incepi ziua de suc de lamaie si bicarbonat de sodiu!

Foarte tare! De ce sa-ti incepi ziua de suc de lamaie si bicarbonat de sodiu!
Foarte tare! De ce sa-ti incepi ziua de suc de lamaie si bicarbonat de sodiu!

Trebuie sa stim ca sucul de lamaie cu bicarbonat de sodiu ne furnizeaza vitamine, minerale si enzime benefice care ne ajuta sa prevenim bolile intr-un anumit procent.

 

Amestecul de suc de lamaie cu bicarbonat de sodiu detine puternice proprietati alcalinizante, adica ne ajuta, de exemplu, sa combatem acidoza care se produse atunci cand rinichii nu elimina suficient acidul din corp sau cand organismul produce prea mult acid. Sucul de lamaie cu bicarbonat de sodiu este asadar un excelent remediu care usureaza functia rinichilor si ii mentine sanatosi. În plus, el contribuie la purificarea organismului si la arderea grasimilor.
Sa incepem ziua cu suc de lamaie si bicarbonat de sodiu poate fi o masura foarte buna care ne permite detoxifierea ficatului, ne furnizeaza doza necesara de vitamina C, potasiu si antioxidanti pentru intreaga zi. Pe de alta parte, sucul de lamaie cu bicarbonat de sodiu este un bun reglator al organismului. Ce inseamna asta? Ne ajuta la reglarea nivelului grasimilor din sange(colesterol, trigliceride) si al zaharului din sange( glicemie).
Suc de lamaie cu bicarbonat de sodiu
Este foarte simplu de preparat: intr-un pahar cu apa plata (calduta sau la temperatura camerei) se dizolva o lingurita de bicarbonat de sodiu si sucul de la o jumatate de lamaie. Amestecati si consumati bautura dimineata, pe stomacul gol.
Sursa

Amestecul de suc de lamaie cu bicarbonat de sodiu detine puternice proprietati alcalinizante, adica ne ajuta, de exemplu, sa combatem acidoza care se produse atunci cand rinichii nu elimina suficient acidul din corp sau

cand organismul produce prea mult acid. Sucul de lamaie cu bicarbonat de sodiu este asadar un excelent remediu care usureaza functia rinichilor si ii mentine sanatosi. În plus, el contribuie la purificarea organismului si la arderea grasimilor.

Sa incepem ziua cu suc de lamaie si bicarbonat de sodiu poate fi o masura foarte buna care ne permite detoxifierea ficatului, ne furnizeaza doza necesara de vitamina C, potasiu si antioxidanti pentru intreaga zi.
Pe de alta parte, sucul de lamaie cu bicarbonat de sodiu este un bun reglator al organismului. Ce inseamna asta? Ne ajuta la reglarea nivelului grasimilor din sange(colesterol, trigliceride) si al zaharului din sange( glicemie).

Suc de lamaie cu bicarbonat de sodiu

Este foarte simplu de preparat: intr-un pahar cu apa plata (calduta sau la temperatura camerei) se dizolva o lingurita de bicarbonat de sodiu si sucul de la o jumatate de lamaie.
Amestecati si consumati bautura dimineata, pe stomacul gol. 

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies