Fursecuri cu stafide - cea mai simpla reteta! O fac toate incepatoarele!

Fursecuri cu stafide - cea mai simpla reteta! O fac toate incepatoarele!
Fursecuri cu stafide - cea mai simpla reteta! O fac toate incepatoarele!

Aceasta reteta de fursercuri este simpla, rapida si delicioasa. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente
200 ml ulei, 1 pahar iaurt, 1,5 pahar zahar, 2 oua, o lingurita rasa bicarbonat, o fiola esenta vanilie, rom, sare, 1 pahar stafide, faina cat cuprinde, o lingura zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se amesteca iaurtul cu zaharul pana se topeste. Se adauga esentele, ouale, un praf de sare, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, uleiul si faina astfel incat aluatul sa nu fie foarte tare.
La sfarsit se adauga stafidele. Se rupe din aluat cam cat un ou si formam fursecuri rotunde, usor aplatizate, mai groase decat cele obisnuite. Se pune zahar intr-un castronel si se dau fursecurile pe o parte prin acesta. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun fursecurile. Se coc la cuptor, la foc mic, pana se rumenesc frumos.
Sursa

Ingrediente

200 ml ulei, 1 pahar iaurt, 1,5 pahar zahar, 2 oua, o lingurita rasa bicarbonat, o fiola esenta vanilie, rom, sare, 1 pahar stafide, faina cat

cuprinde, o lingura zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu zaharul pana se topeste. Se adauga esentele, ouale, un praf de sare, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, uleiul si faina astfel incat aluatul sa nu fie foarte tare. La sfarsit se adauga stafidele. Se rupe din aluat cam cat un ou si formam fursecuri rotunde, usor aplatizate, mai groase decat cele obisnuite.
Se pune zahar intr-un castronel si se dau fursecurile pe o parte prin acesta. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun fursecurile. Se coc la cuptor, la foc mic, pana se rumenesc frumos.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies