Horoscop februarie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!

Horoscop februarie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!
Horoscop februarie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!

Luna februarie vine, din punct de vedere astrologic, cu noi configuratii ale planetelor, care fac, practic, trecerea oficiala catre anul 2016. De altfel si noul horoscop chinezesc incepe tot in 2016.

Cele trei zodii care vor avea noroc LA BANI in luna februarie sunt: Gemeni, Balanta, Sagetator. In luna februarie va avea loc prima retrogradare a zodiei Mercur, ce va reveni in zodia Varsator. La inceputul lunii va avea loc si conjunctia dintre planetele Venus si Pluto in zodia Capricornului, iar Uranus va intra in zodia Berbec. Pluta si Venus aduc iubire pentru toate zodiile, in vreme de Uranus simbolizeaza o ruptura.



Mercur va aduce discutii serioase, fie la nivel personal, fie la nivel profesional, ambele avand rezultate pozitive. Totusi, acestea le vor da de gandit tuturor nativilor. Este important ca fiecare sa isi dea seama ce isi doreste de la partener, de la relatiile de munca, de la statutul lor social si sa puna piciorul in prag!

Citeste continuarea pe teotrandafir.com.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies