Horoscopul lunii noiembrie 2015! Cum stai cu dragostea, banii si sanatatea

Horoscopul lunii noiembrie 2015! Cum stai cu dragostea, banii si sanatatea
Horoscopul lunii noiembrie 2015! Cum stai cu dragostea, banii si sanatatea

Ultima luna din toamna pare sa fie una lejera pentru zodii. In timp ce tranzitul lui Mercur prin Balanta a facilitat relatiile noi, odata ce aceasta incepe periplul in Scorpion nativii sfarsesc prin a se supune unui proces de introspectie ce are menirea de a scoate la suprafata asteptarile cu care aub venit fata de cei de langa ei.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 BERBEC. Din 8 noiembrie reusesti sa iti imbunatatesti cu usurinta portofoliul de clienti, iar daca esti un Berbec singur sansele de a gasi pe cineva sunt foarte mari in aceasta luna.

In caz ca nu realizezi, de pe 12 noiembrie resimti o rasuflare in ceafa. Aceasta vine din partea competitiei, care se afla tot mai aproape de spatele tau. Partea buna este ca, dupa 20 noiembrie, ai sansa de a participa la un curs de perfectionare ori de conversie profesionala.

Norocosii vor avea ocazia de a pleca intr-o delegatie in afara tarii, unde vor avea timp suficient si sa se distreze, nu doar sa munceasca.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 TAUR. Si pentru ca esti tot mai implicat in diferite parteneriate nu ar strica sa te folosesti de sarmul tau pentru a colabora si mai bine cu cei de la birou.

Incepand cu 12 noiembrie esti tentat sa ii lasi pe altii sa ia initiativa in locul tau, insa si parerea ta este importanta.
Ai grija si la viata privata, intrucat este posibil ca unul dintre voi sa se implice mai mult decat celalalt.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 GEMENI. Dupa 8 noiembrie cei care inca sunt singuri si-ar putea intalni partenerul ideal, iar cei care sunt deja intr-o relatie vor vedea cum lucrurile merg din ce in ce mai bine.

Usor – usor viata de cuplu se condimenteaza tot mai tare, doar ca in unele cazuri se va dovedi ca relatia nu a fost nimic mai mult decat un foc de paie.
In caz ca nici pana acum nu ti-ai gasit jumatatea mai ai o sansa dupa data de 20 noiembrie.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 RAC. Veti ajunge pe 6-7 noiembrie sa realizati cat de mult semanati, motiv pentru care climatul familial devine unul plin de liniste si armonie.

Dupa 8 noiembrie incepeti sa puneti la cale si un plan pentru reamenajarea spatiului in care locuiti, asa ca este cazul sa dati frau imaginatiei si sa creati ceva unic.


HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 LEU. Incepand cu data de 8 noiembrie discursul tau va avea de castigat de pe urma carismei tale caracteristice iar asta te va ajuta sa inchei diverse legaturi cu familia, vecinii sau prietenii.

Pe 12 noiembrie apar si primele certuri cu cei amintiti mai sus, insa, din fericire, multe dintre ele se vor aplana destul de repede.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 FECIOARA.
Pe 6 si 7 rezolvi in sfarsit acele neintelegeri in cuplu, iar dupa 8 noiembrie incepi sa iti valorifici mai mult economiile si parca ai mai mult spor in ceea ce priveste administrarea bunurilor si a proprietatilor.

Incepand cu 12 noiembrie incep sa apara si primele profituri, chiar daca nu se vor ridica, cel putin pentru moment, la nivelul asteptarilor tale. Conflictul intre generatii, adica acela dintre tine si parinti devine tot mai putin evident dupa 20 noiembrie, semn ca va intelegeti tot mai bine.


HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 BALANTA. Dupa data de 8 incepi sa te bucuri de tot mai multi admiratori, gratie carismei personale si a sarmului. Nu ar strica sa te folosesti de aceste atuu-ri si la locul de munca, pentru a trage prosperitatea si pe plan profesional.

Incepand cu 12 noiembrie incepi sa intelegi cum te poti folosi de calitatile tale dupa bunul plac. In acest sens, mizeaza pe capacitatea de a comunica cu cei din jur, mai ales dupa 20 noiembrie, cand se intrevad sanse reale de castig.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Continuarea pe Revista Teo.

Citește și: Astrologul Marian Golea: Cum se calculează corect zodia în astrologia chineză, în funcție de locul nașterii: „Au două zile de naștere”- kanald.ro

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Strugurii îngrașă? Ce spun nutriționiștii, când e cel mai bine să-i consumi și cum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Întrebări amuzante pentru băieți la prima întâlnire. Ce să-l întrebi ca să stârnești hohote de râs și să-l cunoști mult mai bine

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies