I-a criticat dur pe mirii Raluca si Pepe, dar vezi ce spune Iulia Albu despre tinutele Oanei Zavoranu! Nu o sa-ti vina sa crezi!

I-a criticat dur pe mirii Raluca si Pepe, dar vezi ce spune Iulia Albu despre tinutele Oanei Zavoranu! Nu o sa-ti vina sa crezi!
I-a criticat dur pe mirii Raluca si Pepe, dar vezi ce spune Iulia Albu despre tinutele Oanei Zavoranu! Nu o sa-ti vina sa crezi!

Oana Zavoranu adora sa se imbrace extravagant! Desi multi o pun la zid si sustin ca nu e un stil care i se potriveste si ca atrage antipatii, fashion editorul Iulia Albu are numai cuvinte de lauda la adresa lui Zavo!

Luni seara, Oana Zavoranu a fost in platoul WOWbiz cu Iulia Albu. Oana a vorbit despre relatia ei cu fostul sot, Pepe, iar vedeta Kanal D a luat la puricat vedetele care au fost prezente la nunta lui Pepe cu Raluca. Dintre toate, cele mai mici note pentru vestimentatie au luat mireasa Raluca si nasa Andra Maruta.

Iulia a socat din nou cu aparitia ei, insa nici Zavo nu a fost mai prejos.

Actrita a facut furori cu bluza ei transparenta prin care i se vedeau sanii. La bluza cu gaurele, Oana a asortat o pereche de colanti negri, si acestia putin transparenti, iar la brau si-a legat cateva franjuri. Sigur, vestimentatie extravaganta, asa cum obisnuieste.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Realizatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu” a analizat, pentru WOWbiz.ro,

tinuta Oanei Zavoranu. “Oana are un stil deja foarte clar conturat care, desi pare fi explicabil din anumite puncte de vedere, a devenit o semnatura cu aparitiile ei. Oana stapaneste foarte bine personajul pe care si l-a creat, motiv pentru care nu vad cum ar fi notata negativ vreodata. Desi in aparenta decadent, dezinvoltura cu care Oana poarta hainele, distrage foarte mult atentia de la piesele in sine. Atentie, nu incercati asa ceva acasa, decat corectitudine, respectarea unor reguli sterile.
Aici vorbim de personalitate si atat”,
a explicat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies