Iata 5 ceaiuri cu gheata care ard grasimile rapid si te hidrateaza

Iata 5 ceaiuri cu gheata care ard grasimile rapid si te hidrateaza
Iata 5 ceaiuri cu gheata care ard grasimile rapid si te hidrateaza

Cand nu ai energie, nici grasimile nu mai sunt arse asa cum trebuie, astfel ca eforturile tale de a slabi nu sunt altceva decat o munca de Sisif.

Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa-ti dezvaluim cateva ceaiuri cu gheata delicioase, care te hidrateaza, iti refac nivelul de energie, ard grasimile si iti accelereaza metabolismul.

1. Ceai alb cu gheata- Ceaiul alb este “fratiorul” mai mic al ceaiului verde. Contine o cantitate generoasa de antioxidanti, dar si o cantitate mica de cofeina. De ce este bine sa consumi ceai alb cu gheata? Pentru ca ceaiul ceaiul alb suprima pofta de mancare, accelereaza metabolismul si incetineste procesul prin care se formeaza celulele de grasime
Tips: conform celebrului Dr Oz, ceaiul alb cu gheata este

genial pentru topirea stratului adipos de pe abdomen.

2. Ceai oolong cu gheata- Pe langa faptul ca are o aroma delicata, ceaiul oolong este o alegere potrivita pentru topirea grasimii corporale. Ceaiul oolong se situeaza undeva intre ceaiul verde si cel negru si combina proprietati de la ambele ceaiuri. Astfel, accelereaza metabolismul si intensifica arderea depozitelor adipoase mai bine decat multe alte ceaiuri din plante medicinale.

Consuma ceai oolong cu gheata, pentru a imbina utilul cu placutul.

3. Ceai mate cu gheata- Ceaiul mate este foarte indragit in tarile din America de Sud. Ceaiul mate contine mai multa cofeina decat ceaiul negru, prin urmare nu este indicat sa exagerezi cu consumul lui. O cana de ceai negru pe zi ar trebui sa-ti fie de ajuns pentru a avea o energie de invidiat.


Printre beneficiile ceaiului mate cu gheata se numara suprimarea poftei de mancare, combaterea retentiei apei in organism si stimularea metabolismului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

4. Ceai de menta cu gheata- Ceaiul de menta cu gheata iti confera rapid senzatia de satietate si te determina sa mananci mai putin.

In plus, contine ingrediente active care intensifica arderea grasimilor si imbunatateste digestia, astfel incat sa scapi de probleme precum constipatia sau balonarea.

5. Ceai de anason stelat cu gheata- Ceaiul de anason stelat este o solutie excelenta pentru problemele digestive. Dupa cum stii deja, aceste tulburari sunt o adevarata pacoste pentru silueta ta si te impiedica sa slabesti.

Alte ceaiuri cu gheata care topesc grasimile- Nu te opri doar la ceaiurile cu gheata pe care le-am mentionat mai sus.

La fel de eficiente pentru topirea grasimilor sunt si ceaiul verde, ceaiul negru, ceaiul de trandafiri si ceaiul de ghimbir.

Trucuri pentru ceaiuri cu gheata aromate- Ceaiurile pot avea uneori o aroma nu tocmai placuta. De aceea, chiar si atunci cand iti prepari ceaiuri cu gheata, adauga in ele lamaie, grapefruit, portocala, ghimbir, scortisoara sau orice alta mirodenie care ti-ar putea oferi o aroma deosebita si placuta.

Nu uita ca fiecare mirodenie are beneficii pentru organism.
Sursa: www.frunza-verde.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies