Iata ce se intampla daca bei apa cu miere si scortisoara inainte de culcare

Iata ce se intampla daca bei apa cu miere si scortisoara inainte de culcare
Iata ce se intampla daca bei apa cu miere si scortisoara inainte de culcare

Acest preparat te ajuta sa slabesti si sa arzi surplusul de grasimi din corp. Mierea se numara printre cele mai sanatoase ingrediente din lume, si cu siguranta cunosti deja proprietatile ei terapeutice si nutritive.

Bautura trebuie preparata seara inainte de a merge la culcare. Pune ½ lingurita de scortisoara pudra intr-o cana si toarna peste ea 200 ml de apa clocotita. Acopera cana si tine-o asa timp de 30 de minute. Dupa racire, adauga 1 lingurita de miere.

Bea jumatate din cantitate inainte de culcare si pune restul deoparte pentru dimineata (pastreaz-o la frigider). Consuma jumatatea ramasa in dimineata urmatoare, imediat dupa trezire, pe stomacul gol.

Rezultatele sunt vizibile inca de la inceput. Vei pierde din kilogramele in plus, mai ales in jurul taliei. Combinatia de miere si scortisoara curata tractul digestiv si elimina parazitii, fungii si bacteriile nocive care incetinesc digestia.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel: „Aveți încredere și încercați rețeta aceasta acasă. Garantez reușita.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies