Inghetata care nu te ingrasa. 3 retete usor de preparat

Inghetata care nu te ingrasa. 3 retete usor de preparat
Inghetata care nu te ingrasa. 3 retete usor de preparat

Pentru foarte multi, inghetata este desertul de baza al verii. Este racoritoare, delicioasa, dar are si un defect: ingrasa. iata 3 retete care nu se pun pe coapse si abdomen.

Inghetata sanatoasa cu calorii putine

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

1. Inghetata cu zmeura (90 calorii/100 g)
Amesteca in blender un iaurt degresat, 20 g de zmeura proaspata, 2 linguri de lapte (de vaca 1,5% sau de soia) si o lingura de sirop de artar. Toarna compozitia in forme de inghetata si las-o la congelator cateva ore.

Daca nu ai zmeura, ciresele, afinele sau capsunele fac aceasta inghetata la fel de savuroasa.

2. Inghetata de banane cu ciocolata si nuci (70 calorii/50 g)

Pentru 2 portii, amesteca in blender o banana bine coapta cu 2 patratele de ciocolata neagra cu peste 70% cacao. Integreaza in amestec 10 g de fistic maruntit sau nuci romanesti maruntite. Dupa congelarea amestecului, imparte-l in 2 cupe si presara deasupra cativa fulgi de cocos.


3. Inghetata de pepene (60 calorii/100 g)

Pentru 2 portii, amesteca 100 g de pepene galben curatat si taiat in felii si 100 g de iaurt degresat cu o lingura de pasta de curmale si una de zeama de lamaie, apoi congeleaza amestecul in forme. Te poti rasfata la servire presarand deasupra cateva stafide.

Sursa: dr. Laura Ene, medic nutritionist



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies