Interviu Video Exclusiv! Andreea Ibacka: “Sotul meu nu-mi cumpara niciodata haine, pantofi si genti” – Actrita a povestit cum o surprinde Cabral

Interviu Video Exclusiv! Andreea Ibacka: “Sotul meu nu-mi cumpara niciodata haine, pantofi si genti” – Actrita a povestit cum o surprinde Cabral
Interviu Video Exclusiv! Andreea Ibacka: “Sotul meu nu-mi cumpara niciodata haine, pantofi si genti” – Actrita a povestit cum o surprinde Cabral

Andreei Ibacka ii place luna martie, considerand-o nu numai vestitoare a primaverii, ci si o luna a cadourilor si a fericirii.

Ca tot se apropie “Ziua Femeii”, actrita a dezvaluit intr-un interviu pentru kfetele.ro cum o surprinde sotul ei.

Dupa 8 ani de relatie, Cabral nici acum nu-i cumpara haine, genti sau pantofi Andreei. Prezentatorul gaseste alte modalitati sa o surprinda, dupa cum a dezvaluit chiar ea.

“Sotul meu nu-mi cumpara niciodata haine, pantofi, genti, dar am observat ca e destul de inventiv cand vine vorba de sarbatori de genul.

In anii trecuti m-a surprins, spre exemplu, cu un voucher la spa, unde am mers chiar alaturi de mama. Cel mai emotionant mi s-a parut anul trecut cand mi-a daruit cinci bulbi de trandafiri care trebuiau plantati in gradina. Eu, neavand nicio treaba cu gradinaritul, m-am gandit din start ca va fi un esec. M-a impresionat ca mi-a luat 5 trandafiri de 5 culori diferite. Mi-am ales din start un preferat: cel roz, corai.
Si mi-a zis: “Nu, nu, nu! Sa nu te auda florile!”. Si i-am zis: “Poftim? Ai luat-o razna?! Cum adica sa nu ma auda florile?”. A avut dreptate… dupa cateva saptamani cand a iesit soarele si au inceput sa infloreasca… preferatul meu a inflorit primul, era cel mai frumos si ceilalti, ingrijiti la fel, nu au avut acelasi succes”
, a povestit Andreea pentru kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Si cum 8 Martie e si “Ziua Mamei”,

Andreea Ibacka si-a amintit cu placere ce cadouri ii facea mamei pe vremea cand era copil.

“Am fost foarte surprinsa sa vad colectia de amintiri a mamei mele. Pe langa un jurnal de cand eram bebe… in care ea si-a notat fiecare gest, fiecare strambatura de a mea, fiecare data cand am clipit mai nu stiu cum si asa mai departe… a pastrat coronitele mele de premianta si a pastrat chiar si unele daruri pe care i le-am facut eu de 8 martie, respectiv, traditionalele felicitari facute la lucru manual.

Gandindu-ma acum, cu mintea de acum… daca ma intrebi… felicitarea a fost groaznica (rade – n.r.). Dar… mesajul si dorinta mea de a ma exprima in scris a impresionat-o atat de mult incat ea le-a pastrat si pune foarte mare pret si acum pe ele. E o felicitare ingalbenita de timp, intr-adevar, pe care am decupat si am lipit niste inimioare roz, foarte “kitsch-oasa”, da, cu sclipici dat pe langa inimioare si o dedicatie.
Nu-mi amintesc exact, dar evident ca include mesajul “Te iubesc, mama””
, a mai declarat Andreea Ibacka, in interviul emotionant pentru kfetele.ro.

In acelasi interviu, actrita a dezvaluit pentru admiratoarele ei si cateva trucuri de frumusete, altele decat cele pe care le scrie pe site-ul ei, andreeapatrascu.ro, dar si alte lucruri interesante despre ea si viata ei.

(Gabriela Grigoriev)



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies