Leacuri parfurmate pentru fiecare zodie! Vezi ce esente fac minuni!

Leacuri parfurmate pentru fiecare zodie! Vezi ce esente fac minuni!
Leacuri parfurmate pentru fiecare zodie! Vezi ce esente fac minuni!

Anumite arome au puterea de a indeparta stresul si de a-ti reda starea generala de bine. Uite ce esente ti se potrivesc in functie de zodia sub care te-ai nascut.

Berbec- Pentru a obtine un echilibru intre trup si suflet, Berbecul are nevoie de ulei esential de menta, iar pentru rabdare de tamaie.

Taur- Nativul nascut in aceasta zodie sunt foarte gelosi, motiv pentru care au nevoie de uleuri esentiale de patchouli si neroli, fiindca acestea sporesc increderea in relatia de cuplu.

Gemeni- Persoanele nascute sub semnul gemenilor au o natura duala- o personalitate Ying si Yang.

De aceea, ele au nevoie de ulei esential de levantica, intrucat combate schimbarile starii de spirit.

Rac- Racii trec cu usurinta de la o stare la alta, motiv pentru care au nevoie de uleiuri esentiale de musetel si smirna- au efecte calmante.

Leu- Pentru a fi energici tot timpul, Leii au nevoie de uleiuri esentiale de lamaie si portocala.
Aceste au efecte energizante si reechilibrante.

Fecioara- Nativul nascut in zodia Fecioara este o fire ceva mai timida si conservatoare. De aceea, are nevoie de uleiuri esentiale de piper negru si rozmarin- confera un sentiment de siguranta si inlatura tristetea.

Balanta
- Persoanele nascute in zodia Balanta au nevoie de ulei esential de iris pentru combaterea starilor depresive si de ulei esential de zambila pentru pastrarea armoniei in cuplu.


Scorpion
- De cele mai multe ori, Scorpionul are probleme din cauza oboselii. De aceea, are nevoie de ulei esential de tuberoza (creste capacitate ade concentrare), de garoafa (combate insomnia) si de cedru (alunga oboseala).

Sagetator
- Sagetatorii au momente de anxietate, motiv pentru care au nevoie de ulei de creasta cocosului si de frezie. Acestea ofera calmul interior de care au atata nevoie.


Capricorn- In unele momente, Capricornii nu au suficienta incredere in fortele proprii. Pentru a combate gandurile negative, au nevoie de ulei de narcisa si de zambila.

Varsator- Nativul nascut in zodia Varsator are probleme digestive, care de cele mai multe ori apar pe fond nervos. Pentru a le combate, i se recomanda uleiurile esentiale de lacrimioara si tei.

Pesti- Pestii au nevoie de ulei esential de iasomie, fiindca este un bun calmant al sistemului nervos, dar si de floare de portocala- considerat a fi bun
pentru obtinerea succesului material.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies