Metode prin care poti scapa definitiv de cearcane

Metode prin care poti scapa definitiv de cearcane
Metode prin care poti scapa definitiv de cearcane

Cearcanele pot aparea la orice varsta, chiar si in adolescenta. Daca natura aparitiei cearcanelor este genetica trebuie sa consultati un specialist pentru ca este posibil ca singura metoda prin care puteti scapa de ele este sa apelati la medicul estetician.

Metode ca sa scapi de cearcane

Un regim alimentar echilibrat care sa contina fructe si legume proaspete, in special cele cu frunze verzi, dar si linte, fasole, cereale integrale si lactate reprezinta cea mai eficienta metoda prin care ne putem feri de aparitia cearcanelor. Dupa cum stii, multe probleme de ordin estetic pot fi asociate cu deficiente de vitamine. Aparitia cearcanelor pot fi un semn al deficitului de vitamina B12, vitamina K sau de antioxidanti.

De asemenea, trebuie sa reduci consumul de sare deoarece aceasta retine apa in tesuturi si sa te hidratezi corespunzator.

Somnul si relaxarea sunt alte doua metode de baza in prevenirea imbatranirii premature a pielii, si, bineinteles ca pe langa aceasta, reduc si riscul aparitiei multor probleme de sanatate. Niciodata sa nu subestimezi somnul, un somn odihnitor de 7-8 ore poate face minuni impotriva cearcanelor tale.

Linguri de inox racite.

Pune doua linguri de inox in frigider timp de 10- 15 minute sau tine-le un minut sub un jet de apa rece, apoi aplica-le pe cearcane. Temperatura scazuta contracta vasele de sange  care sunt cauza culorii inchise a cearcanelor.

Cartof sau castravete crud. Tai felii subtiri pe care le pui pe ochii inchisi si mentii timp de 15 minute.

Sursa: houseofhealth.us



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies