Miraculoasa dieta cu iaurt! Te ajuta sa slabesti trei kilograme in cinci zile!

Miraculoasa dieta cu iaurt! Te ajuta sa slabesti trei kilograme in cinci zile!
Miraculoasa dieta cu iaurt! Te ajuta sa slabesti trei kilograme in cinci zile!

Iaurtul este bogat in calciu, proteine, saruri minerale precum fosfor, potasiu, zinc, iod si magneziu, vitaminele A si B, niacina, acid pantoneic si acid folic.

In plus, are capacitatea de a taia din caloriile pe care le aduc mancarurile grase pe care le consumati. Programul utilizeaza iaurtul ca aliment natural principal de-a lungul unei zile, alaturi de alte produse sanatoase pentru organism, cum ar fi fructele, legumele sau pestele. Urmand cu strictete aceasta dieta, de doua ori pe luna, veti observa nu numai ca ati scazut cu cel putin un numar la haine, dar veti sesiza si o scadere a nivelului colesterolului.

In plus, veti scapa de balonare, de constipatie sau de diaree, iar corpul se va detoxifica prin usurarea digestiei.

Reguli: in fiecare zi la micul dejun trebuie sa consumati un pahar cu apa minerala, la temperatura camerei, o cafea sau un ceai fara zahar, un iaurt (200 de grame) si o para. La gustarea de dimineata veti consuma un ceai, iar la cea de dupa-amiaza un fruct la alegere.

Ziua 1 Prinz: o salata mare de rosii cu doua lingurite cu ulei de masline si un iaurt grecesc (200 de grame).

Cina: doua oua fierte cu un bol de spanac fiert

Ziua 2 Pranz: 50 de grame de orez integral fiert, o conserva de ton in suc propriu, o rosie, o jumatate de castravete cu o lingurita cu ulei de masline si 100 de grame de iaurt.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cina: salata de fructe cu doua linguri cu sirop de artar, o lingura cu seminte de in si un iaurt (200 de grame).

Ziua 3 Pranz: 50 de grame de orez gatit cu o lingura cu ulei de masline si 100 de grame de cascaval, plus o salata dintr-un castravete, 100 de grame de iaurt si busuioc.

Cina: 200 de grame de peste merluciu fiert si 150 de grame de cartofi copti, peste care puneti 100 de grame de iaurt si condimente.

Ziua 4 Pranz: 50 de grame de paste gatite cu rosii proaspete, busuioc si 150 de grame de iaurt.

Cina: 150 de grame de macrou la gratar cu salata verde, peste care puneti doua linguri cu ulei de masline si o felie de paine integrala.

Ziua 5 Pranz: 60 de grame de spaghete preparate cu o lingura cu unt, plus un bol cu mancare de fasole verde preparata cu doua linguri cu ulei de masline.

Cina: 120 de grame de branza proaspata de vaci, un cartof copt peste care puneti sos facut din 150 de grame de iaurt, o lingurita cu ulei de masline, oregano, sare si piper.

Deoarece aceasta dieta este una restrictiva, e de preferat sa nu o tineti mai mult de trei-cinci zile si sa nu o repetati mai mult de doua ori intr-o luna.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies