Pleci la mare? Uite ce sa nu cumperi niciodata de pe plaja si cum poti sa-ti mentii silueta!

Pleci la mare? Uite ce sa nu cumperi niciodata de pe plaja si cum poti sa-ti mentii silueta!
Pleci la mare? Uite ce sa nu cumperi niciodata de pe plaja si cum poti sa-ti mentii silueta!

Doctorul Andrei Laslau iti spune ce poti manca la plaja pentru a-ti mentine sanatatea si silueta.

„Multe persoane mananca nespalate pe maini, lucru care poate duce la declansarea unei enterocolite. In plus, se cumpara tot felul de alimente de la comerciantii ambulanti, care au fost tinute in soare mult timp, lucru periculos pentru sanatate. De asemenea, mici si carnatii nu sunt recomandati pentru ca prin prepararea lor insuficienta pot aparea diverse afectiuni digestive”, afirma dr. Laslau.

Pentru mentinerea siluetei se pot consuma urmatoarele alimente.

„La micul dejun se poate consuma un ou fiert cu o bucata de branza sau o felie de paine cu putin unt, o salata din rosii si castraveti sau un iaurt simplu. Pe plaja este important sa se consume doi litri de apa sau ceaiuri caldute, in niciun caz alcool in exces. Pranzul poate consta intr-o ciorba de pui a la grec sau intr-o felie, doua de carne slaba preparata la gratar cu o salata si cu un pahar de vin, iar pe seara peste”, adauga medicul.


Vara este de preferat sa se consume mezelurile. In ceea ce priveste consumul de dulciuri, se poate opta pentru inghetata sau pepene rosu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

##VIDEO14164##



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies