Prajitura Fanta, cu jeleu de portocale si crema de branza! Reteta ca la mama acasa!

Prajitura Fanta, cu jeleu de portocale si crema de branza! Reteta ca la mama acasa!
Prajitura Fanta, cu jeleu de portocale si crema de branza! Reteta ca la mama acasa!

Prajitura Fanta este un desert racoritor si foarte delicios.

Mod de preparare

Prepara blatul

Bate ouale cu zaharul pudra pana capata o textura cremoasa. Adauga apoi, treptat, uleiul si amesteca usor.

Amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, parful de copt si un praf de sare si incorporeaza-le pe toate in compozitia cu ou. Adauga la final romul si continua sa mai amesteci putin pentru ca toate ingredientele sa se incorporeze.

Pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa tava la cuptor pana cand blatul se coace (verifica cu o scobitoare). Apoi, lasa blatul sa se raceasca foarte bine.

Prepara crema

Amesteca untul moale cu zaharul pudra pana compozitia are un aspect fin si cremos.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cea mai simpla reteta de prajitura, pentru "Sf. Constantin si Elena". Nu se coace

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Are un gust dumnezeiesc de bun! Prajitura "Pufosica" - Blat pufos si crema fina

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies