PROFETIA inainte de moarte a Babei Vanga, acum descoperita! A prezis CUTREMURUL din Italia, iar in ROMANIA "vine acel promis LUMII"

PROFETIA inainte de moarte a Babei Vanga, acum descoperita! A prezis CUTREMURUL din Italia, iar in ROMANIA
PROFETIA inainte de moarte a Babei Vanga, acum descoperita! A prezis CUTREMURUL din Italia, iar in ROMANIA "vine acel promis LUMII"

Profetiile batranei oarbe din Balcani, cunoscuta sub numele de Baba Vanga, au traversat ultimul secol.

Nascuta in 1911, la Strumita, ea a trait aproape toata viata in teritoriul de azi al Bulgariei. Dintre toate, profetiile pentru anul 2016 ingrozesc lumea si mai ales pe europeni.

In ceea ce ne priveste pe noi, romanii, Baba Vanga are o predictie care a fost facuta cuoscuta, conform dorintei ei, la 24 ianuarie 2005. Este vorba despre faptul ca in Romania, atunci, avea sa apara pe lume omul providential, care are ca misiune salvarea tarii, a continentului, poate si a lumii.



"In bucuria acestei lumi, in Romania va fi acela care a fost promis lumii. Intreaga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti dintr-un loc, de parte de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta", a spus Vanga despre un Mesia care va veni pe pamanturile noastre.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce colecționa Dan Negru în copilărie “Timbre, mingi de fotbal, autografe…” De la colecții și amintiri prețioase la colecția de succese pe micul ecran

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies