Raluca Badulescu a tradat! A renuntat la obsesia sa si pare dispusa sa isi schimbe stilul

Raluca Badulescu a tradat! A renuntat la obsesia sa si pare dispusa sa isi schimbe stilul
Raluca Badulescu a tradat! A renuntat la obsesia sa si pare dispusa sa isi schimbe stilul

Nu mai este o noutate faptul ca Raluca Badulescu este innebunita dupa auriu si ca, daca s-ar putea, ar purta numai si numai vestimentatii de aceasta culoare.

Obsesia sa pentru acesta culoare este atat de mare, incat, in vara, la nunta sa, jurata de la “Bravo, ai stil!” a indraznit sa sparga tiparele normale purtand o rochie de mireasa aurie, cu trena de 8 metri si care a cantarit nici mai mult nici mai putin de 15 kilograme.

Mai mult de atat, tema nuntii sale a fost tot auriul, aranjamentele de la biserica si de la restaurant, invitatiile, dar pana si tortul mirilor a fost de culoarea aurului galben.

In plus, in cadrul show-ului “Bravo, ai stil!”, Raluca face exces de auriu, iar cand alege sa poarte tinute de alta culoare nu uita sa isi strecoare un pic de auriu in tinute, folosind accesorii masive.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De curand insa, in ultima saptamana a show-ului de la Kanal D unde este jurat, Raluca Badulescu a surprins peste masura cand si-a facut aparitia in platou purtand o o haina neagra, brodata si batuta in margele si

pietre semipretioase iar in picioare o pereche de cizme argintii. Mai exact, culoarea opusa celei preferate de ea. Din cate se pare, Raluca Badulescu are o slabiciune pentru aceste cizme, fie ele si argintii, un model cu adevarat spectaculos si rar intalnit.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies