Remediul care topeste tot peste noapte! Medicii au ramas cu gura cascata

Remediul care topeste tot peste noapte! Medicii au ramas cu gura cascata
Remediul care topeste tot peste noapte! Medicii au ramas cu gura cascata

Daca nu te gandeai ca poti topi rapid grasimea in plus, te-ai inselat. Exista un remediu de a carei putere pana si medicii s-au mirat, atunci cand pacientii l-au prezentat.

Acest remediu da rezultate in doar doua saptamani de folosire. Nu trebuie decat sa urmezi cu sfintenie regulile de preparare si administrare, care sunt mai mult decat simple.

Ai nevoie de:


- 1 lingura de scortisoara

- jumatate de lamaie

- 2 linguri de miere organica

- 250 ml apa

Instructiuni:

Amesteca scortisoara cu sucul de lamaie, adauga mierea si pune apa fierbinte deasupra.

Amesteca bine pana la omogenizare.

Mod de administrare: de doua ori pe zi timp de doua saptamani- un pahar pe stomacul gol dimineata cu jumatate de ora inainte de a manca si un pahar seara, inainte de culcare.

Atentie, nu lua mai mult decat doza recomandata. Dupa ce perioada de doua luni expira, trebuie sa iei pauza pentru o luna. Inainte de a incepe tratamentul este indicat sa consulti un medic specialist.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: healthyfoodteam.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies