Reteta celor mai delicioase eclere - iata secretul cofetarilor

Reteta celor mai delicioase eclere - iata secretul cofetarilor
Reteta celor mai delicioase eclere - iata secretul cofetarilor

Cu siguranta, eclerele sunt printre cele mai bune prajituri. Usor de facut, cu un gust fabulos, reprezinta solutia perfecta daca ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente:

Pentru aluat:
125 ml apa
125 ml lapte rece
125 g unt
5 oua

Pentru crema:
1 litru lapte
6 galbenusuri
1 pastaie de vanilie
100 g zahar

Pentru glazurat:
100 g ciocolata neagra

Mod de preparare:

1.

Intr-o oala se pun la fiert apa, laptele, untul si sarea. Cand fierb, se pune toata faina dintr-o data si se amesteca energic. Apoi, se adauga ouale, unul cate unul si, din nou, se amesteca energic pentru a le incorpora pe fiecare. Numai dupa ce un ou a fost incorporat se adauga un altul. Aluatul este gata cand se desprinde de peretii vasului.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tiramisu autentic - Reteta originala de la un celebru bucatar italian

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

Regiunea din România unde vor fi 0 grade. A fost emis cod galben și cod portocaliu de furtuni

Singurele 2 ZILE în care ai voie să speli în Săptămâna Mare!

Obiectul din România care a fost pus în sicriul Papei Francisc

Sicriul Papei Francisc, sărutat la ieșirea din Bazilica Sf. Petru. Gestul de la slujba de înmormântare care a emoționat o lume întreagă


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies