Reteta de post: chiftelute din cartofi si varza acra, cu sos de ceapa!

Reteta de post: chiftelute din cartofi si varza acra, cu sos de ceapa!
Reteta de post: chiftelute din cartofi si varza acra, cu sos de ceapa!

Aceasta reteta de post este delicioasa si se prepara repede, din ingrediente simple. Iata ce ai de facut!

 

Ingrediente: 300 g cartofi, 125 g varza murata, putin chimen si maghiran, margarina vegetala (sau ulei), 1-2 catei de usturoi, 60 g pesmet, sare, dupa gust, putina faina.
Ingrediente sos: 1 ceapa mijlocie, boia de ardei dulce, sare, dupa gust, 1 lingurita margarina vegetala.
Mod de preparare: Cartofii se spala, se curata de coaja si se rad pe razatoarea de dimensiuni potrivite (solzi).
Se amesteca cu pesmet, varza murata tocata marunt, se presara putina faina, usturoiul zdrobit, chimenul si maghiranul si sarea. Intr-o tigaie se incinge, pentru prajit, ulei sau margarina, se pune cate o lingura din amestecul de mai sus, chiftelutele se turtesc usor si se prajesc bine, pe ambele fete, pana ce devin galbene-aurii.
Preparare sos: Ceapa se curata, se taie marunt, se fierbe cu cateva linguri de apa, se adauga margarina, sare, se lasa sa se raceasca.
Se amesteca apoi cu boiaua de ardei si sosul obtinut se serveste turnat peste chiftelute.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente: 300 g cartofi, 125 g varza murata, putin chimen si maghiran, margarina vegetala (sau ulei), 1-2 catei de usturoi, 60 g pesmet, sare, dupa gust, putina faina.

Ingrediente sos: 1 ceapa mijlocie, boia de ardei dulce, sare, dupa gust, 1 lingurita margarina vegetala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Reteta de tort din PATRU MERE! Este de POST si e gata imediat!

Mod de preparare: Cartofii se spala, se curata de coaja si se rad pe razatoarea de dimensiuni potrivite (solzi). Se amesteca cu pesmet, varza murata tocata marunt, se presara putina faina, usturoiul zdrobit, chimenul si maghiranul si sarea.

Intr-o tigaie se incinge, pentru prajit, ulei sau margarina, se pune cate o lingura din amestecul de mai sus, chiftelutele se turtesc usor si se prajesc bine, pe ambele fete, pana ce devin galbene-aurii.

Cornulete de post cu cacao- rapide si delicioase!

Preparare sos: Ceapa se curata, se taie marunt, se fierbe cu cateva linguri de apa, se adauga margarina, sare, se lasa sa se raceasca.

Se amesteca apoi cu boiaua de ardei si sosul obtinut se serveste turnat peste chiftelute.

Sursa
Sursa foto

Reteta de prajitura diplomat de post- un deliciu dulce!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

3 zodii care îți vor schimba mentalitatea în luna octombrie. Ai grijă să nu cazi în capcana lor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

De ce se despică vârfurile părului și ce poți să faci. Principalele motive explicate de specialiști

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies