Reteta de post: vinete umplute cu ciuperci!

Reteta de post: vinete umplute cu ciuperci!
Reteta de post: vinete umplute cu ciuperci!

Aceasta reteta de post de vinete umplute cu ciuperci este delicioasa si rapid de preparat.

 

Ingrediente: 2 vinete potrivite, 1 pumn ciuperci (de crescatorie sau de padure), 1 ceapa potrivita, 2 linguri ulei, 2 rosii de marime potrivita, 4 catei usturoi, 1 lingurita supa de legume concentrata (sau 500 ml supa de zarzavat), 1 lingurita patrunjel verde tocat, sare, dupa gust, piper, dupa gust.
Mod de preparare: Vinetele se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime si li se scoate miezul.
Ciupercile se curata, se spala si se taie marunt. La fel ceapa si usturoiul. Se calesc toate in putin ulei incins, punand sare, dupa gust, si nitel piper; se mai pune o rosie taiata cubulete, se amesteca bine, apoi, cu aceasta compozitie, se umplu vinetele. intr-un vas se pune supa de legume, uleiul ramas si sare, dupa gust. Se aseaza apoi vinetele umplute. Se pun la cuptor pentru 30 de minute.
Cand vinetele s-au muiat se mai pun cealalta rosie taiata felii, putin patrunjel verde si se mai lasa zece minute. Se adauga sare si piper dupa gust.
sursa

Ingrediente vinete umplute cu ciuperci: 2 vinete potrivite, 1 pumn ciuperci (de crescatorie sau de padure), 1 ceapa potrivita, 2 linguri ulei, 2 rosii de marime potrivita, 4 catei usturoi, 1 lingurita supa de legume concentrata (sau 500 ml supa de zarzavat), 1 lingurita patrunjel verde tocat, sare, dupa gust, piper, dupa gust.

Rulada de cocos Bounty- Un desert FARA coacere!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mod de preparare vinete umplute cu ciuperci: Vinetele se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime si li se scoate miezul. Ciupercile se curata, se spala si se taie marunt.

La fel ceapa si usturoiul. Se calesc toate in putin ulei incins, punand sare, dupa gust, si nitel piper; se mai pune o rosie taiata cubulete, se amesteca bine, apoi, cu aceasta compozitie, se umplu vinetele. intr-un vas se pune supa de legume, uleiul ramas si sare, dupa gust. Se aseaza apoi vinetele umplute. Se pun la cuptor pentru 30 de minute. Cand vinetele s-au muiat se mai pun cealalta rosie taiata felii, putin patrunjel verde si se mai lasa zece minute.
Se adauga sare si piper dupa gust.

sursa foto

Mere coapte cu fructe si nuci- reteta delicioasa a Ioanei Ginghina!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies