Reteta nemuririi, descoperita de un calugar hindus de 120 de ani!

Reteta nemuririi, descoperita de un calugar hindus de 120 de ani!
Reteta nemuririi, descoperita de un calugar hindus de 120 de ani!

Swami Sivananda s-a nascut pe data de 8 august 1896, conform pasaportului sau.

 

Spune ca secretul unei vieti lungi este lipsa contactelor sexuale, alimentatia si sedintele de yoga.
„In viata, disciplina este cel mai important lucru. Poti face orice daca stii sa iti impui reguli stricte in ceea ce priveste obiceiurile alimentare, exercitiile fizice si dorintele sexuale. Controlul nevoilor este cel mai mare succes in viata. Manânc orez fiert doar in apa, fara ulei sau condimente, si tocana de linte, la care adaug ardei iuti verzi.
Am trait atât de mult timp deoarece nu lucrurile materiale ma fac fericit. Am evitat consumul de lapte sau fructe deoarece cred ca acestea sunt alimente de lux“, a spus Sivananda.
Calugarul hindus nu a dormit niciodata intr-un pat si nu foloseste perna in timpul somnului. Acesta doarme pe podea, pe un covor de iuta si foloseste o caramida de piatra ca perna.
Sursa: Adevarul.ro

Spune ca secretul unei vieti lungi este lipsa contactelor sexuale, alimentatia si sedintele de yoga.

Alimentul asta este "cheia" pentru o viata mai lunga si mai sanatoasa! Nu ezita sa mananci asa ceva!

„In viata, disciplina este cel mai important lucru. Poti face orice daca stii sa iti impui reguli stricte in ceea ce priveste obiceiurile alimentare, exercitiile fizice si dorintele sexuale.

Controlul nevoilor este cel mai mare succes in viata. Manânc orez fiert doar in apa, fara ulei sau condimente, si tocana de linte, la care adaug ardei iuti verzi. Am trait atât de mult timp deoarece nu lucrurile materiale ma fac fericit. Am evitat consumul de lapte sau fructe deoarece cred ca acestea sunt alimente de lux“, a spus Sivananda.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ai trei sau patru linii la incheietura mainii? Uite ce lucru uimitor spune asta despre tine!

Calugarul

hindus nu a dormit niciodata intr-un pat si nu foloseste perna in timpul somnului. Acesta doarme pe podea, pe un covor de iuta si foloseste o caramida de piatra ca perna.  

Sursa: Adevarul.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții! "Eu le dăruiesc iubire necondiționată. Cu mine au voie să facă multe, ai înțeles? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies