Rulada de biscuiti cu nuca de cocos poate fi o alegere ideala pentru un desert in vremea postului.
Ingrediente:
1/2 kg biscuiti
3 linguri de gem
200 g margarina
3 linguri cacao
1 lingurita cafea
200 g nuca de cocos
400 g zahar
esenta de rom
200 g zahar pudra
Instructiuni:
Se prepara un sirop din zahar, cafea si un pahar cu apa.
Dupa aceea se adauga cacao, gem si se amesteca bine. Biscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu 2 linguri de nuca de cocos si cu siropul pana se obtine o pasta omogena. (Daca mai este nevoie se adauga apa) Se imparte compozitia in doua, fiecare parte se intinde pe o folie de plastic si se fac doua foi. Se prepara o crema din margarina amestecata ciu zaharul pudra si cu 100 g nuca de cocos.
Aceasta crema se intinde peste foi, se ruleaza foile si se lasa la frigider 2 ore. Pofta buna!
Sursa
Ingrediente:
1/2 kg biscuiti
3 linguri de gem
200 g margarina
3 linguri cacao
1 lingurita cafea
200 g nuca de cocos
400 g zahar
esenta de rom
200 g zahar pudra
Instructiuni:
Se prepara un sirop din zahar, cafea si un pahar cu apa.
Dupa aceea se adauga cacao, gem si se amesteca bine. Biscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu 2 linguri de nuca de cocos si cu siropul pana se obtine o pasta omogena. (Daca mai este nevoie se adauga apa) Se imparte compozitia in doua, fiecare parte se intinde pe o folie de plastic si se fac doua foi. Se prepara o crema din margarina amestecata ciu zaharul pudra si cu 100 g nuca de cocos.
Aceasta crema se intinde peste foi, se ruleaza foile si se lasa la frigider 2 ore. Pofta buna!
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro