Rulada aceasta este delicioasa si se face rapid. Mai mult, nu necesita coacere.
Ingrediente:
1.5 kg biscuiti simpli
10 gr zahar pudra
3 linguri cacao pudra
300 ml lapte
85 gr unt
Pentru crema:
230 gr zahar pudra
20 gr unt
350 gr fulgi de cocos
3 plicuri zahar vanilat
Pentru decor:
2 linguri fulgi de nuca de cocos
Mod de preparare:
Biscuitii se rup in bucati.
Zaharul, laptele, untul si pudra de cacao se fierb si se lasa la racit intr-un vas mai mare. Se adauga biscuitii sfaramati si se framanta bine. Se intinde o folie de alimentara pe masa si se presara nunca de cocos. Separat se amesteca nuca de cocos cu untul, zaharul vanilat si zaharul pudra pana devine o crema pufoasa. Pentru ca crema sa nu se taie se adauga o lingurita de lapte clocotit peste unt, apoi se adauga zaharul pudra.
Se amesteca bine pana nu se mai simte zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat si nuca de cocos. Intindeti aluatul de biscuiti pe folia alimentara intr-un strat uniform si apoi intindeti crema de cocos. Rulati bine si dati la frigider pentru 2-3 ore. Cand o desfaceti din folia alimentara, puteti sa mai presarati nuca de cocos.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Sursa