Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!

Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!
Stiai ca ai servit gresit sampania pana acum? Iata cum se bea corect!

Expertii in aceasta bautura delicioasa si pacatoasa te invata cum sa o faci corect.

 

1. Foloseste mereu un pahar cu picior inalt si ingust. Daca nu ai, merge si un pahar de vin. Acest lucru ajuta bautura sa se 'deschida' ca tu sa ii simti toate aromele.
2. O combini numai cu mancaruri fine, rafinate, cand e la fel de buna cu un hamburger sau un hot dog cu de toate. Se pare ca sampania merge mai bine cu mancare sarata si grasa.
3. Iti pui prea mult in pahar si se raceste prea repede, de la caldura schimbandu-se si gustul si bulele care devin mai mici pana dispar mai repede.
4. Deschizi gresit sticla. Uite cum se face corect: pune degetul mare pe dop si desurubeaza cu grija sarma de protectie, dar pastrand-o pe dop. Apoi usor si cu grija indeparteaza sticla de dop, nu dopul de sticla.
Pe scurt, trage-o in jos in timp ce tii dopul cu tot cu sarma pe loc.
5. Tii sampania prea mult timp la frigider si o strici. Daca nu ai de gand sa o consumi in 2-3 zile, pune-o intrun loc racoros si umbrit.
6. Tii paharul gresit in mana. Pentru ca ai o anumita temperatura a corpului, tinand paharul de cupa si nu de picior, vei incalzi instant lichdul.
7. Astepti sa o bei doar la ocazii speciale in loc sa te bucuri de ea cand vrei, indiferent daca e o zi importanta sau nu.
Sursa: wowbiz.ro

1. Foloseste mereu un pahar cu picior inalt si ingust. Daca nu ai, merge si un pahar de vin. Acest lucru ajuta bautura sa se 'deschida' ca tu sa ii simti toate aromele. 



2. O combini numai cu mancaruri fine, rafinate, cand e la fel de buna cu un hamburger sau un hot dog cu de toate. Se pare ca sampania merge mai bine cu mancare sarata si grasa.

3. Iti pui prea mult in pahar si se raceste prea repede, de la caldura schimbandu-se si gustul si bulele care devin mai mici pana dispar mai repede.


4. Deschizi gresit sticla. Uite cum se face corect: pune degetul mare pe dop si desurubeaza cu grija sarma de protectie, dar pastrand-o pe dop. Apoi usor si cu grija indeparteaza sticla de dop, nu dopul de sticla. Pe scurt, trage-o in jos in timp ce tii dopul cu tot cu sarma pe loc.

5. Tii sampania prea mult timp la frigider
si o strici.
Daca nu ai de gand sa o consumi in 2-3 zile, pune-o intrun loc racoros si umbrit.

6. Tii paharul gresit in mana. Pentru ca ai o anumita temperatura a corpului, tinand paharul de cupa si nu de picior, vei incalzi instant lichdul. 

7. Astepti sa o bei doar la ocazii speciale in loc sa te bucuri de ea cand vrei, indiferent daca e o zi importanta sau nu.


Sursa: wowbiz.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies