Te dor calcaiele dimineata? Iata ce poti face ca sa scapi de durere, fara efort

Te dor calcaiele dimineata? Iata ce poti face ca sa scapi de durere, fara efort
Te dor calcaiele dimineata? Iata ce poti face ca sa scapi de durere, fara efort

Daca te trezesti dimineata si simti o durere apasatoare in dreptul calcaiului, atunci trebuie sa stii ca trebuie sa iei masuri imediat.

Aceasta boala se numeste fasceita plantara si este cauza cea mai frecventa de durere la nivelul calcaiului. Fasceita este cauzata de sarcina, obezitate, miscare prea multa, repaus indelungat, crestere in greutate.

Persoanele sedentare si cele care stau la birou o buna perioada de timp resimt dureri la nivelul calcaiului. Ei bine, exista cateva solutii pentru a scapa de dureri si pentru a preveni inflamarea piciorului.

Aceasta poate fi combatuta prin exercitii regulate de stretching.

Este important sa iti relaxezi muschii. De asemenea, trebuie sa iti incalzesti bine muschii inainte de a merge la sala. Nu uita nici sa iti mentii greutatea corporala in limite normale si sa porti pantofii potriviti.

Iata ce exercitii poti face:

Foloseste o sticla cu apa si pune-o sub picior. Misca piciorul pe sticla timp de un minut si repeta si cu celalalt picio.
Poti incerca si cu un prosop sa il tii pe calcai si sa ridici piciorul cu el, timp de 30 de secunde. Repeta de trei ori pe fiecare picior.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: timefornaturalhealthandcare.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies