Top 3 zodii bipolare! Fereste-te de ele

Top 3 zodii bipolare! Fereste-te de ele
Top 3 zodii bipolare! Fereste-te de ele

Bipolaritatea este o succesiune de schimbari bruste de comportament, aratand de cele mai multe ori, cel putin doua fete ale unei singure persoane la un interval record de timp. Vezi care sunt zodiile cele mai bipolare.

LOCUL 3: VARSATOR

Varsatorul este una dintre cele mai bipolare semne zodiacale. Acesta poate alterna usor extremele, ‘alergand’ intre starile de depresie accentuate si cele de fericire acutizata. Motivul pentru care Varsatorul poate fi considerat bipolar este faptul ca lumea din jur este prea putin lipsita de imaginatie pentru a patrunde in universul creativ al acestei zodii, iar atunci cand Varsatorul remarca lipsa de compatibilitate la nivel ideatic cu ceilalti, se deprima rapid.



LOCUL 2: BALANTA


Din dorinta de a mentine balanta cat mai echilibrata, acest semn zodiacal poate alterna extremele, la fel ca si Varsatorul. Motivul pentru care Balanta poate fi considerata o zodie bipolara este insa unul mult mai realist: persoana nascuta sub acest semn doreste sa se impace bine cu toata lumea, in orice situatie, ceea ce duce la schimbari bruste de comportament, in functie de context.


LOCUL 1: GEMENI

Cel mai dual semn al zodiacului sare de la o stare la alta cu viteza luminii. Niciodata nu vei sti cum sa i te adresezi unui Geaman. Daca acum rade si glumeste cu tine parand ca iti este cel mai bun prieten, peste doua minute te va trata cu raceala si indiferenta sau chiar va fi agresiv verbal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt: „Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi. ”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Maite Perroni, despre rolul din REBELDE: "Timpul zboară. Astăzi îmbrățișez cu toată ființa mea și îi mulțumesc profund acelei fete care mă aduce înapoi la mine"

Jean de la Craiova a făcut o comparație între românce și femeile din strănitate: „La noi fetele astea se nasc 90-60-90. Alea din străinătate sunt gălbejite.”

Data primei vacanțe școlare se modifică! Elevii au parte în octombrie de prima vacanță a anului școlar 2024-2025

"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii cutremurătoare


Cookies