Top 3 zodii care iti fac "varza" viata! Lor nu le pasa de ce simti

Top 3 zodii care iti fac
Top 3 zodii care iti fac "varza" viata! Lor nu le pasa de ce simti

Unele persoane nu au limite cand vine vorba de indiscretie. Merg atat de departe incat iti intra cu bocancii in suflet pentru a afla totul despre tine, chiar si daca pot trai fara anumite informatii.

LOCUL 3: LEU

Leul este regele junglei, insa cand nu se comporta ca un rege este un adevarat detectiv. Este curios, uneori exagerat de curios, si face tot posibilul sa afle lucruri despre tine.

Are senzatia ca uneori poate folosi anumite informatii aparent banale impotriva ta. Daca nu gaseste ceva interesant, va specula atat de tare subiectul incat te vei trezi cu o gramada de povesti care mai de care mai fanteziste.



LOCUL 2: CAPRICORN


Nativul nascut in zodia Capricorn se da prieten la inceput dupa care te pacaleste. Este foarte abil cand isi propune sa descoase pe cineva. Afla lucruri pe care vrei sa le ascunzi fara sa iti dai seama ca tocmai ai dezvaluit marile tale secrete. Ai grija cand intalnesti un Capricorn extrem de orgolios.

Acesta va sti cum sa te atraga de partea sa astfel incat sa afle totul despre tine, mai ales daca detii informatii pretioase despre terte persoane.


LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul este cel mai ‘impertinent’ dintre nativi. Printre primele intrebari pe care ti le va pune la o discutie banala se vor numara si cele legate de viata ta sentimentala ori de felul in care iti administrezi bugetul. Te pandeste la cotitura si poate fi comparat cu acel gen de fotoreporteri care surprind totul, fara sa iti dai seama. Face ce face si tot afla ce il intereseaza, chiar daca tu nu vrei sa ii destainui nimic.


Nu ii pasa daca anumite subiecte sunt sensibile pentru tine ori daca nu vrei sa atingi anumite teme ce pot leza alte persoane. Scorpionul te va face sa iti barfesti pana si pe cei mai buni prieteni, asa ca fii extrem de precaut cand pornesti o discutie cu acesta.

Sursa: Revista Teo

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies