Top 4 zodii care se IMBATA repede. Ai grija ce faci daca iesi cu ele la baut

Top 4 zodii care se IMBATA repede. Ai grija ce faci daca iesi cu ele la baut
Top 4 zodii care se IMBATA repede. Ai grija ce faci daca iesi cu ele la baut

Urmatoarele semne zodiacale se ametesc foarte usor de la bautura. Ai grija ce faci daca iesi cu ele in oras si tu tii ceva mai mult la bautura!

LOCUL 4: SAGETATOR

Sagetatorul are chef bun si daca nu bea. Din cand in cand, acesta savureaza cate o bautura alcoolica. Problema cu acest nativ este ca se imbata in numai 15 minute de cand a consumat prima bere. Vezi ce faci daca iesi cu el in oras diseara!

LOCUL 3: PESTI

Nu doar ca se imbata repede dar are o limbarita ceva de speriat! Nativul nascut in zodia Pesti incepe sa devina foarte spiritual si dramatic in acelasi timp.

Se plange de toate relele din lume si isi face autocritica in mod exagerat. Ei, asa sunt Pestii!

LOCUL 2: VARSATOR


Nativul Varsator prefera mai degraba sa deguste anumite bauturi decat sa se apuce serios de baut. Se ameteste cu lejeritate mai ales daca se afla in grup mare. Primul lucru pe care il va face aceasta persoana va fi sa doarma. Deci, cu un Varsator iese petrecerea daca nu ii dai alcool!

LOCUL 1: LEU

La fel ca si Varsatorul, Leul devine extrem de plicitisitor atunci cand bea.
Dupa un pahar incepe sa umble in zig-zag si sa se balbaie. Articuleaza cu greu cuvintele dar poate fi mai sincer decat de obicei, iar atunci cand un leu este sincer, e bine sa stai cat mai departe daca nu esti pregatit de anumite adevaruri spinoase.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: Revista Teo



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies